Javno izneo šok tvrdnje: Lepi Mića otkrio ko je imao telefon u Zadruzi

09.01.2024

10:00

By

Telefon u Zadruzi

Telefon u Zadruzi je imala jedna zadrugarka

Rijaliti učesnik Lepi Mića šokirao je  sve kada je u programu uživo otkrio da je Miljana Kulić u Zadruzi 5 imala mobilni telefon.

Telefon u Zadruzi je česta tema u medijima

– Da li se sećaš „Zadruge 5“? Ti i ja sami u apartmanu, kada ti je zazvonio telefon i kada si uključila spikerfon – upitao je Mića Miljanu, a voditelj, koji je pre toga imao komentare, sada ništa nije rekao.

– Jeste – odgovorila je Miljana.

– Da li se sećaš toga i šta se pričalo tada? – upitao ju je, pa nastavio.

Telefon u Zadruzi

– Ja i ti znamo tu priču, ja to nikada nikome nisam rekao. Rekao sam ti da to nije u redu – rekao je Lepi Mića, pa nastavio o Zoli.


– On tebe da voli, imao s tobom odnose, radio to što je radio… – rekao je, pa ga je Miljana prekinula.

– Znači ni majku onda ne voli – rekla je.

Podsetimo, Miljana i Zola nedavno su pobegli iz rijalitija Elite, nakon čega se Kulićeva vratila na imanje, a Čolić je diskvalifikovan zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija.

Dok Kulićeva pravi haos u rijalitiju, njen sin Željko vreme provodi u Nišu.

Njega osim bake i deke paze tetke koje često na društvene mreže objavljuju malog Željka. Osim toga, dete Miljane Kulić ide u vrtić pa dosta vremena provodi sa svojim vršnjacima.

Miljanina sestra, Tijana Kulić čuva sestrića i uživa sa njim. Njima čak ne smeta ni kiša, pa su oboje prikladno obučeni izašli u šetnju.

Pročitajte: Ovo su krili od svih- Isplivala istina o Zolinoj diskvalifikaciji, Miljana je kriva za sve

Telefon u Zadruzi

Podsetimo, iako se zbližio sa ocem Ivanom Marinkovićem, mališan ponovo ne viđa tatu. Kako je za medije objasnila Marija Kulić, Ivan ne zove da pita za dete, a sve to jer je u svađi s Miljanom. Ona pak smatra da to nije razlog da se ne javlja i ne vidi zbog čega izbegava nju i njenog supruga Sinišu.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije