Anđelova mama očajna: Zbog Anite završila na lekovima, pokušala da pošalje poruku sinu

30.12.2023

12:00

By

Matora napušta Elitu

prinstcreen TV Pink

Anita i Anđelo

Anđelova mama u lošem stanju zbog sina i Aite

Anđelo ne odustaje od priče sa Anitom i to sve kako bi se osvetio Matoroj. Međutim, njegova mama Ljiljana ne prihvata to što se on približio Aniti i nema njenu podršku iako joj svi govore da Anđelo sa njom ne planira ništa ozbiljno, ali je ona doživela nervni slom kada je on javno priznao simpatije prema Matorinoj bivšoj.

Anđelova mama van sebe zbog Anite

– Njoj govore da on sve radi zarad rijalitija i da sa Anitom ne planira ništa ozbiljno, ali Ljiljanu to ne zanima, jer on odaje sasvim drugu sliku o sebi. Strašno joj je to što petlja sa njom. Ona nema uopšte lepo mišljenje o Aniti, niti o celoj priči u koju je i njena mama Angelina upletena. Mnogo je ljuta, ima žena nervne slomove zbog svega i mora da pije lekove za smirenje.

Pročitajte: Produkcija hitno regovala- Anita i Anđelo napustili Belu kuću, Matora pred nervnim slomom

anđelova mama

– Još mu je rekla da kada uđe u rijaliti da ne petlja ni sa jednom ženom, već da pokaže sebe u novom svetlu, a ne svake sezone isto, iz veze u vezu. Sve bi možda podnela, ali Anitu nikako. Ne može da veruje da on petlja sa devojkom koja je rekla da je lezbejka i koja se udala za Matoru. Jasno je da je iskoristila Matoru i da sada traži novu žrtvu koja će da je izdržava, a još ima i dete. Rekla je da će ako Anđelo nastavi priču sa Anitom da mu pošalje poruku da se razočarala i da ne želi više da mu bude podrška.

Pročitajte: Anđelo ima tajni plan- Matoru čeka strašan pakao, ovo neće preživeti

anđelova mama

Pa neće žena da oboli zbog njegove glupe igre. Ne zna kako da ga dozove pameti, a plaši se da se ta njihova veza još više ne razbukta. Ljiljani je neverovatno da on sebi dozvoljava priču sa devojkom poput Anite- kaže nam Anđelov drug.


Još iz kategorije