Anđelo ima tajni plan: Matoru čeka strašan pakao, ovo neće preživeti

23.12.2023

20:00

By

Matora napušta Elitu

B.V.

Jovana Tomić Matora

Anđelov tajni plan izazvao lavinu komentara

Anđelo Ranković svakog dana Matoru dovodi do nervnih slomova. On se nameračio da smuva Anitu i na sve načine izaziva njenu pažnju.

Anđelov tajni plan ne prestaje da se komentariše

Kako saznajemo od Anđelovog druga Džonija, on radi sve namerno kako bi se osvetio Jovani jer smatra da je ona uticala na krah njegove veze sa Teodorom Džehverović tako što je mama Džehvi punila glavu protiv njega. Zato sada želi da smuva Anitu i da joj se tako osveti.

Anđelov tajni plan

– Anđelo je ubeđen da je Matora kriva za njegov raskid sa Teodorom koju još nije preboleo i zato hoće da joj se osveti. Pa kada je bio sa Sanjom Stanković, Matora je isto ludela i doživljavala ozbiljne lomove. Anita je mlada i napaljena, pa se odmah zalepila za njega. Olakšala mu je plan jer se nije nadao da će tako lako da je smota. On zna da Matora nije prebolela to što je bio sa Sanjom i da je to njena velika rana. Sada ovo što se dešava sa Anitom, ona to neće preživeti, a cilj mu je da diskvalifikuje Matoru i da ona napusti rjaliti, a i Anita je to shvatila pa će mu pomoći u tome. Ne znam kako nema milosti i šta se tu kod njih još dešavalo. On vidi da ona gori i da joj stvarno nije dobro, ali ne odustaje od namere da ima odnose sa Anitom dok je Jovana u kući- kaže nam Anđelov drug Džoni.

Pročitajte: Anita izgubila kontrolu zbog Matore- Nagutala se lekovima, procureli jezivi detalji iz Elite

Anđelov tajni plan

Stupili smo u kontakt i sa mama Džehvom koja nam je rekla:


– Ja nisam mala, niti balavica da meni može neko da puni glavu. Ne znam zašto se nameračio na te Matorine devojke, to mora da kaže on, ali da je ružno jeste. Matora mnogo pati i da joj neko stavlja so na živu ranu baš ne ide. Ja se ponašam isto, kada uđem pozdravim sve učesnike i to je to, ja Anđela ne mrzim, daleko od toga- rekla je Goca.

Još iz kategorije