Došao je i taj dan: Radost u domu Aleksandre i Filipa, ne mogu da sakriju emocije

24.03.2024

11:03

By

Ljubav Aleksandre i Filipa

Bojan Vuković

Ljubav Aleksandre i Filipa je ponovo glavna tema medija

Bivši rijaliti učesnici Aleksandra Nikolić i Filip Car odbrojavaju dane do dolaska na svet ćerkice, a do tada svaki trenutak provode zajedno. Nedavno je palo veliko pomirenje, a njih dvoje ne kriju emocije.

Ljubav Aleksandre i Filipa je ponovo glavna tema medija, zajedno čekaju najlepši dan

Da su uspešno prevazišli probleme i rešili da daju drugu šansu svojoj ljubavi kako bi zajedno dočekali rodjenje naslednice, Nikolićeva je pokazala objavom zajedničke fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Fotografija na kojoj se ljubi sa Carom izazvala je lavinu komentara, a trudnica je dobila veliku podršku svojih fanova.

Pročitajte: Razvodi se Đanijev sin, snajka presekla- Slađa se oglasila i otkrila detalje

U sklopu emotivne fotografije, objavila je i pesmu Aleksandre Mladenović “Moj si nek si najgori”, čime je stavila tačku na negativne komentare na račun svog verenika.

Ljubav Aleksandre i Filipa

Podsećanja radi, Aleksandra i Filip su svoju ljubav počeli u rijalitiju u kome je Nikolićeva osvojila prvo mesto. Nakon izlaska njihova veza je bila turbulentna, često su se svađali i javno prepirali.


Podslednji u nizu skandala je bio onaj kada se umešala Maja Marinković koja je iznela prepiske sa Carom. Ipak izgleda da se sa Aleksandrinom trudnoćom sve promenilo te da su sada ponovo u dobrim odnosima.

Ljubav Aleksandre i Filipa

On je nedavno govorio o dezinformacijama da se Nikolićeva porodila, te je otkrio i termin porođaja.

Pročitajte: Otkrivamo- Aleks i Car imaju tajni plan, moraju da urade ovo zbog bebe, njena majka će poludeti kada sazna

– Nije istina da se porodila, da je zakazala hitan carski rez… Aleksandra je zaista dobro. Kao i svaka trudnoća, ima neke određene komplikacije i preglede, ali je u suštini dobro.

Ljubav Aleksandre i Filipa

Antonio Ahel/ATAImages

– Dobili smo tačan termin, to će biti 10. ili 11. aprila, možda koji dan pre ili posle toga, to se ne zna, Bog samo zna. Sa detetom je sve u redu. Ona je u devetom mesecu. Nosi se sa trudnoćom jako dobro i hrabro. Biće sve u najboljem redu – ispričao je Filip Car

Još iz kategorije