Janjuš se raspao u delove zbog brata: Sedeo je, učili smo ga da priča…

26.02.2024

15:02

By

Janjuševa ispovest

Janjuševa ispovest slomila i najtvrđa srca

Učesnik Elite, Marko Janjušević Janjuš je nedavno doživo veliku targediju kada mu je preminuo brat.

Janjuševa ispovest slomila i najtvrđa srca, prisetio se trenutaka sa bratom

Naime, sada je u Eliti voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru, nakon odgledanog priloga u kom je prikazan odnos Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, ugostio Janjuša, koji se prisetio momenata sa pokojnim bratom Mihailom.

– Da mi neko da milion evra, ne bih dao Vesnu. Sada smo u pabu je testirali kada neko krene na nas kako reaguje, direktno skače na njega – rekao je Janjuš.

Janjuš slao poruke

Marko Janjušević JanjušAta images

– Juče sam bio malo bezveze, tj. malo više. Pa jesam okej, otkud znam, tako mi naiđe, malo mi bude loše. Sutra će mi biti katastrofa dan, u životu imaš najsrećniji datum, a u nekom trenutku se pojavi taj najgori dan, 25. u mesecu.

Pročitajte: Gest Maje Marinković komentariše ceo region- Pokazala si kakav si čovek

– To je ne dao Bog nikome…Imao bih i lepe i tužne fotografije, to je fotografija koju sam postavio kada se to desilo, nas trojica kada smo bili mali i odmah mi je pala na pamet. Kada si pitao Anđelu: „Kada bi mogla da vrati vreme?“, sve slike ti prođu kroz glavu.


– Ja bih na primer vratio kada smo ga učili da priča, sećam se scene, sedeo je u dubku i učili smo ga da priča:

Pročitajte: Jeziva istina- Aneli Ahmić krije bolesnog sina kog je dala na usvajanje, Janjuš sve saznao

„Tata i mama“ – rekao je Janjuš.
Poručio si i sinoć roditeljima i porodici da čak i kada vide da ti nije dobro ili da si klonuo duhom, poručio si im da brinu dodatno za tebe – pitao je Darko.

Janjuš se vraća u Elitu

– Ne mogu ja uvek biti dobro. Naiđe ti čoveče, svaki put kada sam nervozan, nervozan sam jer razmišljam o tome. Kada god smo Aneli i ja zajedno, skrene mi misli, bude ti bolje – rekao je Janjuš.

Još iz kategorije