Produkcija potvrdila: Janjuš pod jednim uslovom ulazi u Elitu, ova vest će sve promeniti

12.01.2024

19:00

By

Janjuševa bivša žena

Ata images

Marko Janjušević Janjuš

Janjušev ulazak u Elitu će se uskoro desiti

Marko Janjušević Janjuš je nedavno preživeo ogromnu tragediju kada mu je preminuo mlađi brat Mihailo. Naime, on je izvršio samoubistvo, a Janjuš je tada napustio Elitu i pridružio se porodici.

Janjušev ulazak u Elitu svi sa nestrpljenjem očekuju

Mnogo se spekulisalo o njegovom povratku u rijaliti, a sada je sve i potvrđeno. Naime, on će se večeras vratiti u rijaliti, a ukućani nemaju pojma da je doživeo ogromnu tragediju.

Janjušev ulazak u Elitu

Odlazak Janjušev iz rijalitija najteže je pao Aneli Ahmić sa kojom je započeo vezu u rijalitiju, te skoro da ne prođe dan a da ga ona ne spomene.

Podsetimo, bivši košarkaš je u rijalitiju saznao za smrt brata, nakon čega je odmah izveden iz Bele kuće. Sahrana se održala u njihovom rodnom gradu Prijepolju, a Marko je na groblju održao i potresni govor.

– Poštovani prijatelji, rođaci i kumovi. Dragi moj brate, sada se opraštamo, a to ne želim. Ne želim da iko pomisli da te ostavljam i da nastavljam dalje. Teško mi je da pronadjem pravu reč. Deset godina si mlađi od mene, prerano si otišao.


Pročitajte: Oglasila se produkcija, sprema se haos, a zbog ovoga svi misle isto- Janjuš se vraća u Elitu večeras

Janjušev ulazak u Elitu

– I pored toga sto si najmlađi, navikao si nas na svoju veličinu. Ti si naš mali brat, a oličenje dobrote i čistote. Ono što nikada sebi neću oprostiti je to što ti nikada nisam rekao koliko mi značiš. Hvala što si mi ulepšao život kad si se rodio – poručio je kroz suze.

Nedavno je podelio i Mihailovu fotografiju, uz koju je stavio stihove balade „Amanet“ od Dejana Matića.

Pročitajte: Ogromna tuga- Janjuš se potresnim rečima obratio čelnicima Pinka nakon bratove smrti

Janjušev ulazak u Elitu

– Da falićeš mi znam, svaki minut, svaki dan, u to budi siguran… Na svetu nisi bio sam, putuj spokojan“, reči su pesme koje je utučeni Janjuš posvetio svom pokojnom bratu Mihalu, a uz to stavio emotikone koji plaču.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije