Oglasila se produkcija, sprema se haos, a zbog ovoga svi misle isto: Janjuš se vraća u Elitu večeras

12.01.2024

13:15

By

Janjuš i Aneli

Bojan Vuković

Svi misle isto: Janjuš se vraća u Elitu večeras

Večeras će se u rijaliti šou programu Elita održati emisija Pitanja novinara, ali kako je saopštila produkcija i vanredno ubacivanje zbog čega sve misle isto a to je: Janjuš se vraća u Elitu.

Janjuš se vraća u Elitu, ako je suditi po komentarima

Čim je isplivala vest da će večeras biti vanredno ubacivanje fanovi rijalitija Elita su se odmah oglasili i pomislili istu stvar: Janjuš se vraća u Elitu.

Ipak, zvanično još uvek ništa nije potvrđeno, tako da će verni pratioci rijalitija morati da sačekaju večeras kako bi se i sami uverili ko je novi ili možda stari učesnik Elite.

Inače, kako je već ranije nagovešteno, Marko Janjušević Janjuš će se možda ponovo vratiti u rijaliti.

PROČITAJTE I: Više ništa neće biti isto: Aneli očajna zbog Janjuša, on u sve umešao porodicu pa pale teške reči

On je kako se spekulisalo postigao i dogovor sa produkcijom.

– Janjuš će se ipak vratiti u rijaliti. Najverovatnije će to biti za par dana posle Božića, ali još uvek nije tačno utvrđeno kada će se to dogoditi – priča dobro obavešten izvor i dodaje:


– Postigao je dogovor. Teško mu je da posle smrti brata ponovo stane pred kamere, ali je svestan da će mu vreme u rijalitiju brže proći i da sada nažalost ništa ne može da promeni – zaključuje dobro obavešten izvor.

Janjuš se vraća u Elitu

Podsetimo, Janjuš je napustio rijaliti zbog smrti rođenog brata Mihajla Janjuševića.

Po njega je u Elitu došla supruga koja mu je zajedno sa članovima produkcije saopštila tragičnu vest da je Mihajlo Janjušević izvršio samoubistvo u svom stanu.

Od gubitka brata Janjuš ne može da se oporavi, on je u početku svakodnevno objavljivao fotografije svog mlađeg brata uz poruke koje kidaju dušu, a kako oni koji ga poznaju kažu on još uvek ne može da se pomiri sa tim da Mihajla više nema.

Janjuš se vraća u Elitu

Ipak, sa druge strane ljudi iz njegovo okruženja smatraju da bi bilo dobro da se vrati u rijaliti kako bi malo skrenuo misli sa tragedije koja je zadesila porodicu.

Još iz kategorije