Janjuš nakon smrti brata ogolio dušu: Ovo je majki napisao pre tragedije

03.01.2024

11:00

By

Aneli i Janjuš

Bojan Vuković

Janjuš

Janjuševa ispovest je rastužila sve

Sve je potresla vest o smrti Mihaila Janjuševića, Janjuševog rođenog brata. On je izvršio samoubistvo, a porodica je nema od bola.

Janjuševa ispovest o bratu je otkrila brojne tajne

Janjuš je izveden iz Zadruge, a u svojoj velikoj ispovesti, između ostalog, otkrio da u Mihailovom telefonu ništa nisu pronašli.

Janjuševa ispovest

– Ništa nismo pronašli, osim da je postavio sliku na svom telefonu svoje majke sa srcem ispod oka, i samo njenim kontaktom u telefonu, zadnje što je poslao našoj mami bila su 3 srca… Od tog trenutka mu se izgubio svaki kontakt i niko nije mogao da ga dobije..do dana kada se ušlo u njegov stan i zatekli šta smo zatekli… – rekao je Janjuš tada.

Janjuš je dodao da ništa nije ukazivalo na tragediju.

– Ne. Voleo je našu majku najviše, ona je bila njegov život, dan nije prošao da se nisu čuli. Nikada ništa nije ukazivalo, nikada. To me i boli. I mene i moju porodicu. Niko nije znao da ima bilo koji problem. A jadan je sigurno možda i imao, a ćutao. Da mi je samo rekao pa šta god da je rešio bih. Sve se da rešiti, osim nažalost stvari koje je uradio – rekao je Janjuš.


Pročitajte: Janjuš pisao Karleuši- Pevačica besna zbog smrti njegovog brata, otkrila čudne stvari

Janjuševa ispovest

Podsećanja radi, on je na groblju održao i potresni govor.

– Poštovani prijatelji, rođaci i kumovi. Dragi moj brate, sada se opraštamo, a to ne želim. Ne želim da iko pomisli da te ostavljam i da nastavljam dalje. Teško mi je da pronađem pravu reč. Deset godina si mlađi od mene, prerano si otišao. I pored toga sto si najmlađi, navikao si nas na svoju veličinu. Ti si naš mali brat, a oličenje dobrote i čistote. Ono što nikada sebi neću oprostiti je to što ti nikada nisam rekao koliko mi značiš. Hvala što si mi ulepšao život kad si se rodio – poručio je kroz suze.

Još iz kategorije