Asmin je ove monstruozne stvari radio Aneli: Sve je otkrila javno, a onda se posvađala sa Janjušem

01.03.2024

20:03

By

Aneli o Asminu

Aneli o Asminu i monstruoznim stvarima koje joj je radio

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić od kada je ušla u Elitu iznela je mnogo detalja o svom bivšem partneru Asminu Durdžiću. Aneli o Asminu u početku je pričala najviše zbog Stanije i veze u kojoj je bio, a sada je otkila monstuozne stvari koje joj je radio.

Aneli o Asminu otkrila detalje koji do sada nisu bili poznati

U toku je emisijia gledanje snimaka, voditelj Milan Milošević suočio je učesnike rijalitija sa nekim snimcima i stvarima koje su izgvorili a da nisu ni bili svesni kamera i da su to mogli svi da čuju.

Aneli je progovorila o Asminovom ponašanju, pa ušla u sukob sa Janjušem zbog njegovog dobacivanja.

– Ja sam ovo ispričala sve novinarima – rekla je Aneli.

– Nisi baš sve ispričala, ja sam skontao da ona njega ne štedi, to joj je sestra prenela. Jel tebe zatekao muž od Site kad se to desilo? -pitao je Janjuš.

– To je bilo tri minuta od stana ne znam tačno, ne mogu se setiti sad tog detalja. Ne bojim se ja Asmina, Nikica nas nije zatekao kad smo se bili. On je mene udario i krenula mi je krv iz nosa. Nismo se bili, ja sam bila trudna. Tu smo se mi svađali dva tri sata i Asmin je manipulisao Nikicu stalno. Sita je isto imala problema sa Nikicom – rekla je Aneli.


Pročitajte i: Milan Stanković ipak ne ide u manastir: Vraća se svojoj prvoj ljubavi, Rada je presrećna

– Zbrka mi je u mozgu, ima tu mnogo situacija koje nisu normalne, zamisli da šutiraš nekoga kad je trudan, to su monstruozne stvari. Razumem tu potrebu što je imala da se miri – rekao je Janjuš.

– Ja sam tad razgovarala i sa roditeljima, oni su mi rekli da malo razmislim ipak smo imali malo dete, ja to sve razumem, njegova majka mi je poslala poruku umesto Asminu gde je mene napljuvala, a ja bila trudna u sedmom mesecu, ja sam bila u tom braku i šta da radim ne kajem se što sam bila sa njim, da nije bilo njega ne bih dobila najlepše dete na svetu, nije on prvi muškarac kome sam davala vetar u leđa, ja sam pokušavala da mu dam šansu – rekla je Aneli.

Pročitajte i: Pojavile se šokantne tvrdnje: Otkriveno zašto je Janjuš sa Aneli, sve izašlo na videlo

– I onda kad je otišao sa Stanijom to te je dotuklo? – rekao je Janjuš.

– Nije mene to dotuklo nego te uvrede koje mi je izgovarao, pokušavala sam da promenim čoveka, jel si rekao i ti da ćeš se promeniti po pitanju kockanja? – dodala je Aneli piše „Pink“.

– Da ali to je stvar karaktera kod Asmina nije u pitanju porok – rekao je Janjuš.

Aneli o Asminu

Aneli Ahmić i Janjušprinstcreen TV Pink

– Evo za sve sam ja uvek kriva, šta god da izovorim, evo lažem sve nije me tukao, volim čoveka, jel ste sad zadovoljni – zaurlala je Aneli.

– Ti si najgori ludak u rijalitiju Mićo, kakav je tvoj rijaliti, vezu sa vezom nemaš, sram te bilo koliko si subjektivan, takav si i sa Anitom, ko njega sluša, nikad ni za šta nije u pravu, tvoj rijaliti je jasan – rekao je Janjuš.

IZVOR: Pink

Još iz kategorije