Od Filipa Cara ni traga ni glasa: Aleksandra Nikolić uhvaćena u provodu, evo i sa kim…

02.06.2024

12:10

By

Aleksandra Nikolić u provodu

B. VUKOVIĆ

Aleksandra Nikolić u provodu privukla sve poglede i pažnju

Bivša učesnica i pobednica rijalitija „Zadruga“, Aleksandra Nikolić, nedavno se po prvi put ostvarila u ulozi majke. Sa partnerom Filipom Carem dobila je preslatku ćerkicu Leonu koja je automatski postala njihov centar sveta.

Aleksandra Nikolić u provodu sa drugaricama prvi put nakon porođaja

Otkako se porodila, ona svaki trenutak posvećuje brizi o naslednici, te bi se reklo da joj majčinstvo i te kako prija, vremena za izlaske sada nema mnogo, pa s tim u vezi Aleksandra Nikolić u provodu zaista dugo nije bila.

Ponosna mama koja od svoje ćerkice gotovo da se i ne odvaja sada je ipak napravila izuzetak, te se sa drugaricama opustila u noćnom životu i sve to obelodanila na društvenim mrežama.

Aleksandra Nikolić u provodu

U okviru Insta storija ona je objavila nekoliko snimaka i fotografija iz jednog beogradskog restorana, a ako je suditi po njenom širokom osmehu i odličnom raspoloženju, jasno je da je zaista uživala.

Aleksandra Nikolić u provodu


Nije poznat povod ovog ženskog okupljanja, ali je evidentno da se oko stajlinga Nikolićeva dosta potrudila, te i komplimenti na račun njenog izgleda i outfita nisu izostali i svi su složni da je liniju dovela do perfekcije.

Aleksandra Nikolić u provodu

Blistala je bivša zadrugarka u zelenoj uskoj haljini koju su krasili perjani detalji, dok je kosu uredno podigla u visoki rep uz koji su se odlično uklopile glomazne minđuše.

Aleksandra Nikolić u provodu

Minimalno šminke na licu, pored blistavog osmeha bilo je sasvim dovoljno da pratioci udele mnoštvo komplimenata i slože se da je Aleksandra Nikolić u provodu, koji joj je očito bio preko potreban, izgledala zaista sjajno.

Aleksandra Nikolić u provodu

 

Inače, Aleksandra Nikolić kao i njen partner Filip Car od rođenja naslednice opčinjeni su malenom princezom.

Momenre sa Leonom često dele na društvenim mrežama, a kako su najavili, zajednički život nastaviće u Filipovom rodnom mestu, Crikvenicu, u Hrvatskoj gde bi Aleks sa bebom svakog dana trebalo da se preseli.

Aleksandra Nikolić u provodu

Car i AleksATA IMAGES

– Kroz nekih mesec dana se selimo u Crikvenicu, već dugo vremena je sve okej među nama, pogotovo sada kad je došla beba.

– Aleksandrina majka Slovenka nije danas došla, čeka nas kući, nije bilo potrebe da danas dolazi, tu sam ja sa prijateljima, puno nas je ovde je malo problem za parking – rekao je Filip za portal Srbija Danas kada je izvodio Aleks i bebu iz porodilišta.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Instagram

Još iz kategorije