Aleksandra Nikolić ne sme da se vrati u Srbiju: Majka Slovenka u suzama

25.11.2023

20:00

By

Aleks Nikolić se oglasila pred porođaj

Mama Aleksandre Nikolić u suzama zbog ćerke

Aleksandra Nikolić od kada se pomirila sa Filipom Carom boraci kod njega u Hrvatskoj gde planira i da se u aprilu porodi. Međutim, njena mama Slovenka očajna je i svaki dan plače jer nije pored trudne ćerke, a i kontakt su smanjile jer tašta nema lepo mišljenje o Filipu.

Ćerka Filipa Cara

– Aleks neće dolaziti u Beograd, ima lekara u Crikvenici koji je super i koji joj vodi trudnoću. Naglašeno joj je da nije pametno da putuje i da mora da miruje što i čini. Mama Aleksandre Nikolić je očajna, prvo što se Aleks vratila u Hrvatsku, drugo jer neće dolaziti u Beograd. One imaju smanjen kontakt jer je Slovenka protiv Cara i ne podnosi ga. Svaki dan plače, kaže da unuče neće ni videti osim preko videa. Ko zna kada će Aleksandra da dođe… Slovenka u Crikvenicu neće, ni da čuje, uopšte neće da vidi Filipa. Ona da mu oprosti ćerkine suze neće– kaže nam Slovenkina rođaka i dodaje:

Aleksandra Nikolić

Mama Aleksandre Nikolić ne krije netrepeljivost prema Caru

– Slovenka ne može da pređe preko toga što je Car radio nedavno trudnoj Aleksandri. Žao joj je što joj je ćerka odlučila da oprosti Caru i da ode kod njega. On vrši manipulaciju, Aleksandrina mama kaže da oseća da joj dete nije srećno i to je jako boli, kaže nam komšinica Aleksandrine mame.

Pročitajte: Maja iznela tvrdnje na račun Filipa Cara- Otkrio joj šokantan detalj Aleksandrine trudnoće

majka aleksandre nikolić


– Zvala je nedavno Aleksandru i javio se Filip na njen telefon, ona je rekla da joj treba ćerka, a on joj je rekao da spava i da će je nazvati, nije joj se javila tog dana, te ona sumnja da joj Car nije ni rekao da je zvala. Teško da će ikada zet i tašta da izglade odnose, a ono što Slovenku plaši jeste da on ne okrene potpuno Aleks protiv nje i da ona nema priliku da poljubi unuku- završava komšinica.

Još iz kategorije