Porodica presrećna, ogromno slavlje: Aleksandra Nikolić objavila – Rodila se Nina

12.02.2024

19:02

By

Aleksandra Nikolić šokirala

instagram

Aleksandra Nikolić objavila srećne vesti na mrežama

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić uskoro bi trebalo da se porodi i na svet donese devojčicu čije ime nije želela još uvek da otkriva u javnosti. Međutim, danas je Aleksandra Nikolić objavila srećne vesti i potpuno zbunila sve.

Aleksandra Nikolić objavila lepe vesti i potpuno zbunila pratioce

Kao što je poznato Aleksandra bi uskoro trebalo da rodi svoje prvo dete koje čeka sa Filip Carem, a pre samo nekoliko dana ona je objavila kako polako sprema torbu za porodilište te je bilo jasno da je njen porođaj veoma blizu.

Upravo zbog svih ovih informacija koje je Aleksandra Nikolić objavila svi su ostali šokirani jer njoj stoji:

Aleksandra Nikolić šokirala

Aleksandra Nikolićinstagram

– Rodila se mala Nina.

PROČITAJTE I: Više ništa ne krije: Džejla Ramović se oglasila nakon natpisa da ima devojku

Na storiju koji je postavila vidi se i kako se slavi rođenje devojčice, a Aleksandra je ljude koji se vesele označila kao:


– Moja porodica.

ovim potezom je definitvno Aleks zbunila sve jer upravo svi željno iščekuju njen porođaj i slavlje tim povodom, pa su tako mnogi pomislili da je upravo to u pitanju.

Inače, podsetimo, Aleksandra i Filip Car čekaju svoje prvo dete, ali su se nedavno rastali, mada kako je ona istakla ostali su u dobim odnosima.

PROČITAJTE I: Sreća je ogromna, Aleks Nikolić podelila sliku bebe: Koliko te volim FOTO

Nedavno se oglasio i Filip Car koji i dalje na društvenim mrežama za razliku od Aleksandre drži njihove zajedničke fotofraije, a nedavno je pomenuo i ime bebe.

Aleksandra Nikolić šokirala

– Ja mislim da bi dete trebalo da nosi moje prezime i da je moje prezime samo po sebi toliko lepo, prepoznatljivo i posebno. Naravno da ću insistirati da dete nosi moje prezime. Ako Aleksandra ne bude htela da dete nosi moje prezime, neka nosi njeno, pa kasnije, kada dete poraste, neka odluči čije želi. Eventualno može imati i od mame i od tate – rekao je bivši zadrugar nedavno.

IZVOR: Star

SLIKE: instagram

Još iz kategorije