Sve spremno za dolazak mezimice: Aleks ogromnu cifru dala za bebin gardarober, ovo su detalji

15.02.2024

11:02

By

Aleks ogromnu cifru dala za bebin gardarober

B. VUKOVIĆ

Aleks ogromnu cifru dala za bebin gardarober

Bivša učesnica Zadruge Aleksandra Nikolić je u osmom je mesecu trudnoće i sredinom aprila rodiće devojčicu.

Aleks ogromnu cifru dala za bebin gardarober, ovo su detalji

Buran ljubavni odnos sa bivšim partnerom Filipom Carom ni najmanje je nije omeo u nameri da pripremi sve potrebno za naslednicu, pa je poslednjih nedelja potrošila više od 10.000 evra za opremanje sobe i ćerkicinu garderobu.

Aleks ogromnu cifru dala za bebin gardarober

– Aleks je tokom prvog burnog raskida sa Filipom potražila pomoć stručnog lica koje joj je pomoglo da prebrodi teške trenutke i strah od toga da će dete odgajati sama. Upravo to joj je pomoglo da se posveti onome što je čini istinski srećnom, a to je rodjenje devojčice. Svakim danom je okupirala svoje misli sobicom za svoju mezimicu i garderobicom u koju će je oblačiti-navodi izvor za Alo i dodaje:

Pročitajte: Ona je prava srećnica- Jovana Jeremić dobila skupocen poklon za Dan zaljubljenih

– Kako se porodjaj približava, poslednje nedelje koristi za opremanje i kupovinu, i ne žali pare da sve bude kako je zamislila, te je samo za krevetac, kolica i bebin garderober dala više od 5.000 evra protekle nedelje, a Nikolićeva je istu cifru potrošila i kada je reč o garderobi za ćerkicu.

Aleks ogromnu cifru dala za bebin gardarober


– Iako joj je majka nebrojano puta govorila da ne treba da troši na garderobu koju će beba brzo da preraste, Aleks je za svega dva, tri dana pukla 5.000 evra i za to. Kupila je sve što joj se dopalo bez da razmišlja koliko košta.

Pročitajte: Trudna Aleksandra Nikolić progovorila o pomirenju sa Carem- Donela je novu odluku, ovime je trenutno okupirana

– Njeni bliski prijatelji se danima smeju jer se medju odevnim komadima nalazi garderoba koju bebica može da nosi tek za dve, tri godine, ali je puštaju da uživa s obzirom da svi vide koliko je kupovina za mezimicu usrećuje – zaključuje izvor zapomenuti medij.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije