Ima 77 godina, a izgleda bolje nego ikada: Dijeta Vere Matović će oduševiti svaku ženu

12.03.2024

12:45

By

Kuća Vere Matović

ATA IMAGES

Vera Matović

Dijeta Vere Matović će oduševiti svaku ženu

Pevačica Vera Matović ima 77 godina, a nikada nije imala problem sa kilogramima. Kako je otkrila tajna njene vitke linije je u zdravoj ishrani i fizičkoj aktivnosti.

Dijeta Vere Matović će oduševiti svaku ženu, pevačica izgleda bolje nego ikada

Naime, pevačica tvrdi da za 50 godina karijere nije otkazala nijedan koncert zbog ugroženog zdravlja, niti je ikada morala da ide u bolnicu zbog zdravstvenih problema.

– Srcem sam sve radila, niko na meni nije mogao da primeti da sam neraspoložena ili da imam neke probleme, profesionalac sam i zato me publika voli- rekla je pevačica.

Dijeta Vere Matović

– Veliki sam ranoranilac, ustajem oko četiri ili pet ujutru, u zavisnosti od toga kada sam ustala. Odmah oblačim trenerku i obuvam patike, i idem da trčim. Sigurna sam da u ovim godinama malo ljudi to radi, a u kući imam i traku za trčanje koja je tkaođe sastavni deo moje rutine. Najviše volim brzo hodanje, jedino kada imam snimanja i nastupe smanjim ovu moju rutinu, ali obično tako započinjem dan- rekla je ona.

Pročitajte: Sve se desilo zbog alkohola- Dušica Jakovljević zvala muža poznate pevačice u 5 ujutru

Matovićeva vodi računa o svojoj ishrani, te da se veoma zdravo hrani. Nema nikakve poroke, što dodatno utiče na njen izgled i na zdravlje.


– Da mi se slučajno desi da pojedem nešto teško, sigurno bi mi bilo loše. Kod kuće doručkujem i ručam laganu, zdravu hranu jer je teško punog stomaka raditi određene stvari.

Pročitajte: Recept Jovane Jeremić za nedeljni ručak- Ovaj specijalitet obožava njen partner

– Niti pijem, niti pušim, nemam poroke, pijem puno vode i od voća jedem samo jabuke. Najviše jedem ribu, piletinu, salate… Vodim računa da ne jedem slatkiše- rekla je ona.

Dijeta Vere Matović

Amir Hamzagic/ATAImagesATA IMAGES

Pevačica izgleda sve bolje i bolje, a mnogi se iznenade kada čuju koliko ona zapravo ima godina. Međutim, kako je istakla više puta, sve je u navikama i zdravom načinu života.

Još iz kategorije