Sve se desilo zbog alkohola: Dušica Jakovljević zvala muža poznate pevačice u 5 ujutru

11.03.2024

09:00

By

Obračun Saše Mirkovića

ATA IMAGES

Voditeljka Dušica Jakovljević

Blam Dušice Jakovljević javno otkriven

Voditeljka Dušica Jakovljević otvoreno priča o događajima iz svog života, a sada je sve iznenadila jednom anegdotom.

Blam Dušice Jakovljević javno otkriven pa zasmejao sve

Naime, ona je otkrila detalj iz provoda sa drugarima, a u sve je na kraju bila umešana folk pevačica Viki Miljković.

– Dušice, navedi svoje najveće pijanstvo – rekao je voditelj u emisiji „Amidži šou“.

– Moram da navedem Zlatibor, u jednom lokalu gde sam bila, koji se nalazi iza ćoška. Ja sam nastavila pravo i izgubila sam se. Ja se napijem od dve čaše vina – počela je Dušica, a potom nastavila anegdotom iz drugog provoda.

Blam Dušice Jakovljević

Ja sam bila pre tri godine sa najboljim drugarima na splavu na Novom Beogradu, toliko smo bili veseli, svi su se ponapijali. Jedan je otišao i nije poneo telefon, za njim drugi, nismo znali gde su, ja sednem u kola, nisam bila pijana i ovaj nedostupan…


– Koga ću, ja uzmem da zovem 20 puta, piše na telefonu „Taske“, ja ga zovem u pola pet ujutru i niko se ne javlja. Sledeći dan oko jedan meni zvoni telefon i piše: „Viki Miljković“. Kaže ona: „Ljubavi, pa zašto si zvala Tašketa u pola pet?“ Meni je toliko bio blam. Pozdravljam ih puno – ispričala je Dušica jednom prilikom.

Pročitajte: Anastasija više nije mogla da ćuti- Obratila se javno svekru, kakav otac takav sin

Podsećanja radi, Dušica je nakon dugo godina otišla sa televizije Pink.

– Nije profesionalni život raditi samo na najgledanijoj televiziji, nego i stvarati nešto i lično se razvijati. Ne bih da otkrivam šta je bio razlog što sam otišla, o svemu sam dobro razmislila, nisam odlučila preko noći.

Blam Dušice Jakovljević

– Moj odlazak sa Pinka je kao neki razvod. Sigurno nije sve bilo kako treba… Negde sam i ja profesionalno mislila da je vreme da se povučem sa te uloge voditelja i novinara. Malo su se pomešale u ovom vremenu babe i žabe, ja sam u tom slučaju baba.

Blam Dušice Jakovljević

Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

– Sticaj raznih okolnosti. U tom momentu kad sam ja poželela da odem, tada se desio poziv Saše Mirkovića i ponuda koja se ne odbija i ja mislim najveći transfer veka. Ponuda koja se događa jednom u životu – rekla je Jakovljevićeva.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije