Recept Jovane Jeremić za nedeljni ručak: Ovaj specijalitet obožava njen partner

01.03.2024

14:03

By

Recept Jovane Jeremić

B. VUKOVIĆ

Recept Jovane Jeremić za nedeljni ručak

Kontroverzna voditeljka ”Novog jutra” na Pink televiziji Jovana Jeremić  je poznata po britkom jeziku i uvek jasnom stavu.

Recept Jovane Jeremić za nedeljni ručak je ukusan i jednostavan

Međutim, osim toga ona je posvećena svojoj porodici. Jovana je mama petogodišnje devojčice Lee, a sada je proonašla i partnera koji je drži kao malo vode na dlanu.

Ona često ističe kako ju je Bog stvorio za razne stavri, pa ume i da zapeva i da zaigra, a kako često ističe  “i za pojas da zadene”, a recept Jovane Jeremić za nedeljni ručak će vas oduševiti.

Pročitajte: Skandal sa Anom Nikolić ne jenjava, a sada se oglasio Rasta- Objavio snimak i sve pokazao

Kuvanje je samo jedna od stvari koje poznata voditeljka radi kad god može, a njen specijalite je mućkalica sa povrćem i belim pilećim mesom. To nije uopšte obi;na mućkalica sa povrćem, već se jelo zove Jovanina papazjanija.

Recept Jovane Jeremić

Sastojci:
500 g belog pilećeg mesa bez koske
3 struka mladog crnog luka/glavica crnog ili crvenog luka
3 paprike
250 ml pasiranog paradajza
3 veća paradajza
biber, so, aleva paprika, vegeta, lovorov list, peršunov list, bosiljak, biber
oko 50 ml ulja


Priprema:
Luk koji je isečen na tanke kolutove prodinstati na ulju, a na njega ubacite i piletinu isečenu na kockice. Iseckanu papriku dodajte da se dinsta u smesi i dinstajte sve na srednjoj temperaturi. Možete da dodate i plavi patlidžan, ljutu papriku ili čen belog luka ukoliko ga volite. Paradajz, koji možete prethodno da oljuštite, stavljate na kraju, kao i pasirani paradajz.

Recept Jovane Jeremić

Sve posolite i dodajte lovorov list, alevu papriku, peršun, bosiljak, vegetu i biber. Mućkalica bi trebalo da ima dovoljno soka od sveg tog povrća, a na samom kraju se stavlja u rernu da se još malo zapeče.

Pročitajte: Jela grickalice i slatkiše- Uz pomoć ove dijete je Anastasija Ražnatović skinula 20 KG

Pecite na 200 stepeni oko 10 minuta. Obavezno servirajte uz ljutu papriku, ko voli, nek izvoli!

Još iz kategorije