Briga je za Karleušu i njene kritike: Nataša Aksentijević opet tera po svome

21.04.2024

14:04

By

Recept Nataše Aksentijević

ATA IMAGES

Nataša Aksentijević

Recept Nataše Aksentijević za rižoto sa ćuretinom i vrganjima

Nataša Aksentijević veliki je gurman i ne krije da je hrana njena strast, pa nije ni čudo što je svoje kulinarsko umeće pokazala jednom prilikom u emisiji „Praktična žena”. Poznata glumica i voditeljka tada je pokazala kako pravi jedno od njenih omiljenih jela, pa vam recept Nataše Aksentijević prenosimo u celosti.

Recept Nataše Aksentijević ćete odmah isprobati

recept nataše aksentijević

Sastojci:

80g Arborio pirinča
120g ćurećeg filea
20g crvenog luka
20g crnog luka
10g praziluka
50g čeri paradajza
20g putera
20g parmezana

Priprema:

Pirinač skuvajte. Izdinstajte na puteru sve tri vrste seckanog luka. Kad luk postane staklast, dodajte seckanu ćuretinu, a na kraju seckani vrganj. Dinstajte na laganoj vatri, stavite čeri paradajz i na kraju umešajte pirinač. Začinite, pospite parmezanom i poslužite – glasi recept Nataše Aksentijević.


Pročitajte: Put do muškog srca vodi preko stomaka – Suzana Jovanović podelila recept za jelo kojem ni Saša Popović ne može da odoli VIDEO

Podsetimo, Nataša se našla na meti oštre kritike Jelene Karleuše i to upravo zbog hrane. Naime, Nataša ne krije koliko voli meso i slaninu, a kako je poznato da Jelena ne jede meso, jasno je zbog čega je osula paljbu po glumici i voditeljki koju je proslavila emisija DNK na TV Pink.

Pročitajte i – Seka Aleksić očajna – Mislila sam da će me suprug ostaviti

– Ja sam zaista iznenađena. Jelena Karleuša je meni uvek bila simpatična. Šta da kažem o ženi koja napada ljude, a brani životinje? Nije mi palo na pamet da Jelena Karleuša ima vremena da misli šta Nataša Aksentijević misli o slanini. Sve je ovo besmisleno! Jelena je možda ljuta, možda stvarno voli prasiće. Ko zna koja je njena muka – rekla je Nataša Aksentijević nakon što joj je JK uputila putem Instagrama niz kritika zbog slanine. Briga nju, ona tera po svome, pa čak i rižoto sa vrganjima sprema sa ćuretinom iako je jelo, kako je sama navela, jednako lepo i bez mesa kada se sprema samo sa pečurkama i začinima.

– Naravno da ti imaš više sličnosti sa svinjom nego sa suncokretom, to je očigledno! Ali zato te niko neće preklati, nabiti na ražanj i ispeći. Tvoj je izbor šta ćeš jesti, jedi i go**a što se mene tiče (bolje to, nego leš), po tvom telu se vidi da se hraniš masno i nezdravo – napisala je tada JK povodom Nataše, ali je ona ostala dosledna svojim omiljenim jelima. Čak i tokom dijete koja je od nje napravila drugu ženu.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije