Bjela uhvaćen u prisnom zagrljaju sa dosta starijom damom: Svi se pitaju šta će na ovo reći supruga Maja

28.05.2024

09:30

By

Brak Dragana Bjelogrlića

ATA IMAGES

Brak Dragana Bjelogrlića i Maje često je na meti ogovaranja

Več više od 25 godina glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić u skladnom je braku sa nekadašnjom manekenkom Majom, sa kojom ima dvoje uspešne i talentovane dece Alekseja i Miu.

Skladan brak Dragana Bjelogrlića i nekadašnje manekenke ništa ne može poljuljati

Supružnici nikada nisu svoju intimu želeli da eksponiraju u javnosti, poznato je da kod njih vlada ogromna ljubav i sklad kom su godine doprinele samo na kvalitetu, međutim i pored svega toga brak Dragana Bjelogrlića i Maje često je tema spekulacija.

Brak Dragana Bjelogrlića

Šuškalo se po gradskim kuloarima o Bjelinim navodnim prevarama koje glumac nikada nije želeo da demantuje, a po svemu sudeći ovakve priče nisu uticale na njegov odnos sa Majom, te se i dan danas njihov brak smatra onim za primer.

Pročitajte i – Veliko slavlje u porodici – Dragan Bjelogrlić presrećan, ćerka Mia podelila prelepe vesti 

Bjelinoj supruzi ni najmanje ne smeta titula zavodnika koju glumac ponosno nosi i to što kad god se nađe u društvu neke dame krenu ogovaranje i razna nagađanja, a ponosna je na to što joj muž važi za pravog džentlmena i šmekera, što je i sada po ko zna koji put dokazao.

Naime, Bjelin sin Aleksej koji je krenuo očevim stopama, usnimio je i na Instagramu objavio snimak koji je postao viralan i brzinom svetlosti počeo da se širi društvenim mrežama i portalima.


Brak Dragana Bjelogrlića

Mladi glumac zabeležio je kamerom trenutak koji je mnoge oduševio, a reč je o plesu njegovog oca sa divom srpskog glumišta Svetlanom Bojković.

Brak Dragana Bjelogrlića

Ovaj prizor mnoge je podsetio na scenu iz serije „Bolji život“ u kojoj je Dragan Bjelogrlić igrao sina Svetlane Bojković…

Brak Dragana Bjelogrlića

… a kako bi na pravi način dočarao trenutak, Aleksej je uz snimak plesa dodao i naslovnu numeru iz popularne serije.

Brak Dragana Bjelogrlića

Podsećanja radi, serija „Bolji život“ emitovana je premijerno 1987. godine, a na RTS- u se i danas reprizira.

Smatra se jednom od naših najboljih serija, a likovi Eme Popadić i Gige Moravca, koje su maestralno odigrali Svetlana Bojković i Marko Nikolić, nema kome nisu prirasli za srce.

Pročitajte i – Sin Dragana Bjelogrlića ne skriva emocije prema udatoj glumici – Fotografija je otkrila sve

Priča je pratila život porodice Popadić, Eme, Gige i njihove dece, a scena koja je danas osvanula na društvenim mrežama posebno je dirnula stariju publiku.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata images/Instagram

Još iz kategorije