Veliko slavlje u porodici: Dragan Bjelogrlić presrećan, ćerka Mia podelila prelepe vesti FOTO

16.02.2023

19:00

By

Brak Dragana Bjelogrlića

ATA IMAGES

Ćerka Dragana Bjelogrlića objavila prelepe vesti, čestitke stižu sa svih strana

Mia Bjelogrlić, ćerka Dragana Bjelogrlića obradovala je porodicu prelepim vestima. Naime, ona se nedavno pridružila uigranom timu jutarnjeg programa televizije N1.

Ćerka Dragana Bjelogrlića niže uspehe

Lepa Mia vikendom će gledaoce pomenute televizije voditi kroz najvažnije i najaktuelnije teme i razgovarati sa brojnim sagovornicima u studiju. Ćerka Dragana Bjelogrlića je već nekoliko meseci član informativne redakcije N1, a gledaoci su imali priliku da prate njene priloge u različitim emisijama, kao i segment „Tumač stvarnosti” koji ide u okviru jutarnjeg programa ponedeljkom i sredom.

Pročitajte: Sin Dragana Bjelogrlića ne skriva emocije prema udatoj glumici – Fotografija je otkrila sve FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DRAGAN BJELOGRLIĆ (@draganbjelogrlicbjela)

Podsećanja radi, ćerka Dragana Bjelogrlića diplomirala je međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka. Tri godine provela je u sektoru za odnose sa medijima pri Evropskoj uniji i Unicefu. Autorka je i producentkinja dokumentarnog serijala o položaju žena u Srbiji „Ona se budi”, koji je emitovan na televiziji N1 2022. godine. Dobitnica je nagrade „Ženska hrabrost”.

Pročitajte: Izgled Dragana Bjelogrlića zabrinuo fanove – Šta se desilo sa poznatim glumcem? FOTO

ćerka dragana bjelogrlića

Novinarski posao na N1 televiziji jedna je od važnijih stvari koja mi se desila u životu, a izgradnja novinarske karijere u slobodnom i profesionalnom okruženju privilegija. Mnogo se radujem novom izazovu i započinjanju dana sa našim gledaocima. Osećam odgovornost prema njima i verujem da nas čekaju zanimljiva zajednička jutra sa aktuelnim temama, ali i analizama društvenih pojava i fenomena. Volela bih da se među mojim gostima nađe više mladih ljudi, kao i onih koji do sada nisu bili mnogo zastupljeni u medijima, a imaju šta da kažu – istakla je Mia Bjelogrlić.


SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije