Skandal na RTS-u: Voditeljke se potukle uživo u programu, gledaoci šokirani ne veruju svojim očima

25.05.2024

19:00

By

Voditeljke Slagalice

Youtube printscreen

Voditeljke “Slagalice” šokirale javnost

Popularni kviz „Slagalica“ jedan je od najgledanijih i najdugovečnijih formata ovog tipa na našim prostorima. Svakodnevno okuplja ukućane koje se u isto vreme nalaze ispred Tv ekrana kako bi zajedno rešavali složene zadatke i nadmetali se u znanju i uz njega su rasle i stasavale brojne generacije.

Voditeljke “Slagalice” svojim ponašanjem izazvale pravu buru na društvenim mrežama

Interesovanje publike za kviz koji se na Rts- u emituje više od trideset godina, ne jenjava, a posebno su javnosti interesantne voditeljke “Slagalice” koje se pored stava i elokventnosti, ističu stasom i atraktivnim izgledom.

Pročitajte i – Ovakav luksuz niste skoro videli – Zavirite na velelepno imanje Kristine Radenković van Beograda

Ekspanzijom društvenih mreža, publika je dobila priliku da malo dublje zaviri u intimu dama koje ih prikivaju uz male ekrane svojom duhovitošću, harizmom i lepotom, a da im još više uđu pod kožu i od srca ih nasmeju, potrudile su se voditeljke “Slagalice”, Kristina Radenković i Jelena Simić.

Voditeljke Slagalice

Poznato je da su ove dve dame veoma bliske prijateljice koje i te kako znaju da se našale na svoj račun, a video koji je Kristina jednom prilikom objavila na Instagramu, upravo tome svedoči.


Ona je, naime, tada na najpopularnijoj socijalnoj platformi objavila video koji je postao viralan, te je brzinom svetlosti počeo da se širi po Internetu i portalima, a sve je počelo svađom oko voditeljskog mesta dve dame.

U njemu se prvobitno vidi voditeljka Jelena Simić u prvom planu, a zatim se iza voditeljskog pulta pojavljuje simpatična Krisitna započinjući svađu koja je eskalira u gurkanje i tuču dve voditeljke „Slagalice“.

Interesantno je i da je u opisu ovog videa stajalo „breaking news“ (udarna vest) kao i „skandal, foto, video“ , a njihova šala koja je najverovatnije aludirala na medijske naslove, uspela je da prvobitno šokira fanove, a zatim ih nasmeje do suza.

Nakon ovog snimka i šale koju su Kristina i Jelena priredile, svima je postalo jasno da tokom snimanja mnogima omiljenog kviza vlada opuštena i pozitivna atmosfera i da zabave i dobrog raspoloženja ne manjka.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Youtubeprintscrin

Još iz kategorije