Zabrinuo fanove: Miloš Bojanić promenio lični opis, svi se pitaju šta se dogodilo, a evo i odgovora FOTO

18.03.2024

10:03

By

Izgled Miloša Bojanića

Izgled Miloša Bojanića je nešto što se ovih dana komentariše

Pevač i nekadašnji rijaliti igrač Miloš Bojanić pojavio se na televiziji i zabrinuo fanove, sa jedne strane, a sa druge šokirao publiku svojim novim izgledom.Naime, izgled Miloša Bojanića je sada potpuno drugačiji i to do te mere da su se ljudi pitali da li je to zaista on.

Izgled Miloša Bojanića je sada potpuno drugačiji

Pevač Miloš Bojanić dugi niz godina je na estradi i svi su navikli na njegovu frizuru, kao i na to da se farba, međutim, pevač je sada pokazao svoje potpuno drugačije izdanje od onog kakvo poznaje publika.

Pročitajte i: Nekretnina od 500.000 evra: Pevačica sa suprugom milionerom uživa u luksuzu, a tek da vidite sobu ćerke Nadice Ademov

Jedni su kada su ga videli bili potpuno šokirani, drugi su pa komentarisali da se nije nešto desilo, treći su posumnjali na razlog koji je zapravo, a o kom je i sam pevač progovorio.

– Zašto je to svima toliko zanimljivo? – rekao je Miloš kroz smeh, pa objasnio šta je u pitanju.

Izgled Miloša Bojanića

Miloš Bojanićscreenshot

– Kada budem rekao o čemu je reč, niko mi neće verovati. Kladio sam se sa kumom i rekli smo ko izgubi, mora da se ošiša. Ja sam bio gubitnik, a zakleo sam se u kumstvo i morao sam to da uradim. Ošišao sam se, pa onda poslao sliku kumu kao dokaz – rekao nam je on, pa dodao:


Pročitajte i: Miloš Bojanić u suzama: Saznao za vanbračnog sina, priznao za veliku prevaru

– U početku je izgledalo mnogo gore jer sam se ošišao skoro do glave, na dva milimetra. Sada mi je već malo porasla kosa, ali ne ličim na sebe, ne mogu da se pogledam u ogledalu – zaključio je Bojanić za Blic.

Podsetimo, Miloš Bojanić je već dugi niz godina u braku sa Brankom, a pre toga je bio u braku sa ženom o kojoj je uvek govorio samo u superlativu.

Još iz kategorije