Miloš Bojanić u suzama: Saznao za vanbračnog sina, priznao za veliku prevaru

06.02.2024

16:30

By

Vila Miloša Bojanića u Crnoj Gori

Miloš Bojanić u suzama zbog vanbračnog sina

Pevač Miloš Bojanić je u par navrata bio rijaliti učesnik i tom prilikom je izazivao veliku pažnju javnosti. On je poznat po svojim emotivnim pesmama, a uživa u skladnom braku sa suprugom Brankom, koja je čak 24 godine mlađa od njega.

Miloš Bojanić u suzama zbog vanbračnog sina, otvorio dušu

Pred sam ulazak u rijaliti „Zadruga 3“, Bojanić je iznenadio mnoge priznanjem da je svojevremeno u Americi prevario svoju suprugu sa dvadeset godina mlađom ženom.

Miloš Bojanić u suzama zbog vanbračnog sina

Bojanić je izneo spekulacije o mogućem vanbračnom sinu, ističući da bi ga odmah priznao.

– Ako u Americi ili bilo gde na svetu postoji žena koja ima naše dete, neka se javi! Uradićemo DNK analizu i odmah ću priznati dete – rekao je pevač, pa bez pardona poručio kako ne može da se seti detalja neverstva:

– Ko zna šta je sve bilo pre mnogo godina. Iskreno, ja sam oduvek i želeo treće dete.


Pročitajte: Otkrivamo- Miloš Bojanić plaća grehe iz prošlosti, vuče teško porodično proklestvo

– Da imam vanbračnog sina, odmah bih ga priznao. Ma iste sekunde bih to uradio – rekao je popularni pevač, prenosi Informer.

Miloš Bojanić u suzama zbog vanbračnog sina

– Uprkos ovim izjavama, Bojanić i njegova supruga Branka održavaju skladan brak, te zajedno podižu dva sina. Jedan od njih, Mikica Bojanić, je čak učesnik „Zadruge 6“, što dodatno intrigira javnost.

Pročitajte: Miloš Bojanić uložio paprenu cifru u izgradnju vile na moru- Oduševićete se kada vidite kako izgleda! (VIDEO)

– Popularni pevač Miloš Bojanić je svojim javnim priznanjem i izjavama pre ulaska u rijaliti „Zadruga 3“ izazvao brojne reakcije javnosti, dok njegov skladan brak i porodična harmonija i dalje ostaju centralna tema interesovanja medija i publike.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije