Roze posteljina i natpis sa posebnim značenjem: Car i Aleks opremili sobu za bebu

05.03.2024

16:03

By

Svadba Aleksandre i Filipa

Car i Aleks opremili sobu za bebu

Pobednica prošlogodišnje sezone Zadruge, Aleksandra Nikolić nestrpljivo čeka da se ostvari u ulozi majke.

Car i Aleks opremili sobu za bebu, sve spremno za devojčicu

Ona je u osmom mesecu, a postaće majka devojčice. Nikolićeva je neretko javno govorila kako željno iščekuje susret sa naslednicom što je sada još jednom potvrdila.

Buduća majka se na svom Instagramu pohvalila kako je sve spremila za dolazak ćerke, te pokazala detalje koje je pripremila za njenu sobu.

Car i Aleks opremili sobu za bebu

Ono što je zanimljivo jeste da je posteljina puder roze boje, karnerići i velike mašne krase krevetac devojčice, te se jasno vidi sa koliko ljubavi je sve pripremala i osmislila.

Posteljina i za krevet koji stoji tik do kreveca je gotovo identična, ali i gnezdo u kome će beba provoditi najviše vremena.


Car i Aleks opremili sobu za bebu

Ono što je posebno i daje najveću originalnost ovom dečijem kutku jeste natpis „Carica“ koji se našao i na jastućiću gnezda, ali i ukrasnoj ogradici u krevecu.

Podsetimo, Aleksandra je nedavno otkrila da je poslednjih nedelja potrošila više od 10.000 evra za opremanje sobe i ćerkicinu garderobu.

Pročitajte: Borili joj se za život- Ana Bekuta hitno operisana u inostranstvu, ovo su detalji

Aleksandra Nikolić u aprilu treba da se porodi, a kako saznajemo sa Filipom Carem je sve vreme u kontaktu i on će za nekoliko dana doći u Beograd kako bi popričao sa njom i kako bi se dogovorili oko svega. Car od kada je napustio rijaliti nije dolazio u Srbiju iz Hrvatske, a sada će u strogoj tajnosti da poseti trudnu Aleks. Aleks i Car imaju tajni plan, za koji ne zna njena majka.

Car i Aleks opremili sobu za bebu

Aleksandra NIkolić i Filip CarB.V.

– Aleksandra je popustila i sada se redovno čuje sa Carem, ne znam da li će da se pomire u tom emotivnom smislu, ali oboje žele da beba ima i oca i majku i da oni funkcionišu kako treba zbog deteta.

– Pošto je u podmukloj trudnoći, Aleks mora da se odmara, ne sme da putuje, zato se sa Filipom dogovorila da on dođe u Srbiju i da sednu i o svemu razgovaraju na jedan civilizovan način – kaže za Star izvor dobro upućen u celu situaciju.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije