Posle pomirenja Aleks i Cara? Otkriveni svi detalji porođaja koji je za četiri nedelje

22.02.2024

12:45

By

Ćerka Aleksandre Nikolić i Fičipa Cara

B.V.

Aleksandra NIkolić i Filip Car

Aleks i Car zajedno je tema o kojoj se ovih dana priča

U medijima su se pojavile glasine da je došlo do preokreta situacije i da se nekadašnji par koji čeka bebu urazumio, da je ona dala još jednu šansu i da zbog toga sve vodi ka tome da su sada zajedno Aleksandra Nikolić i Filip Car a dodatno je podgrejalo priču jer je bivši rijaliti igrač objavio fotografiju na kojoj su navodno Aleks i Car zajedno.

Aleks i Car zajedno uskoro, kaže njena drugarica

Čim je osvanula vest o pomirenju u medijima oglasio se i Car na svom profilu na instagramu i to navodno zajedničkom fotkom, doduše na kojoj je i njihov prijatelj i koju je repostovao.

Međutim, iako devojka podseća na Aleksandru, na fotografiji ipak nije ona.

A osim vesti da su Aleks i Car zajedno navodno, isplivale su i nove informacije o Aleksandrinom porođaju koja se još uvek nije oglašavala ovim povodom, ali izvor koji je upućen u celu situaciju zna detalje.

Pročitajte i: Najteži dani za Frana Pujasa: Sav u podlivima, zdravstveno stanje mu je u opasnosti

– Aleks će se poroditi za četiri nedelje u Narodnom frontu. Porodiće je načelnik jednog od odeljenja te bolnice na čijoj je privatnoj klinici i vodila trudnoću. Planira prirodan porođaj, i još uvek razmatra da li će odabrati epidural budući da se ne plaši bola i da se nada da joj neće biti potreban – ispričao je za „Alo“ izvor blizak Aleksandri.


– Nakon što se raspitala, rezervisala je apartman u kom će biti sama. Želi da ima privatnost kako bi se potpuno posvetila oporavku i na miru bila sa ćerkicom. Apartman će je koštati 14.000 dinara dnevno, što je okej cifra s obzirom na to da će imati odlične uslove i mir – dodao je izvor.

Podsetimo, Car je pre samo nekoliko dana objavio i fotografiju sa ultrazvuka, a Aleksandra sve češće ističe da su njih dvoje u dobrim odnosima, tako da sve ide ka tome da će porodica biti skladna kada na svet bude stigla ćerka čije ime još uvek ne žele da otkriju.

Inače, Aleksandra je već pripremila i sve za dolazak ćerke o čemu više možete pročitati u odvojenoj vesti.

IZVOR: Pulsonline, Alo

Još iz kategorije