Sada je sve jasno: Trudna Aleksandra donela najnoviju odluku, evo da li će se pomiriti sa Carem ili ipak ne

21.02.2024

15:15

By

pomirenje Aleksandre i Cara

Bojan Vuković

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Pomirenje Aleksandre i Cara je sve izvesnije

Bivša pobednica Zaduge Aleksandra Nikolić donela je najnoviju odluku koja se tiče oca njenog deteta Filipa Cara. Naime, pomirenje Aleksandre i Cara je sve izvesnije jer kako ističe njena drugarica trudna Aleksandra je spremna da Filipu pruži još jednu šansu.

Pomirenje Aleksandre i Cara će se dogoditi, kaže drugarica

Aleksandra i FIlip su svoju vezu započeli u rijalitiju, zatim su se po izlasku iz istog verili, a onda su i raskinuli veridbu. Ipak, posle nekog vremena ponovo su se pomirili a Aleksnadra je jedan period provela kod Filipa u Crikvenici. Međutim, odjednom je osvanula vest da se ona vratila u Beograd i da više nisu zajedno.

Ipak, Aleksandra je nedano istakla da su ona i Filip u korektnom odnosu sa se dogovoraju oko svega, a da komuniciraju je dokaz i to što je Filip pre nekoliko dana objavio fotografiju ultrazvuka svoje ćerke koji mu je po svemu sudeći poslala upravo Aleksandra.

U poslednje vreme sve više se priča o njihovom pomirenju, a sada je Aleksandrina drugarica otkrila detalje.

Pročitajte i: Najteži dani za Frana Pujasa: Sav u podlivima, zdravstveno stanje mu je u opasnosti

– Aleksandra je drugarici rekla da hoće Filipu da da šansu. Sad kad je beba na putu normalno je da drugačije gledaju na neke stvari. Ona kao majka hoće najbolje za svoje dete, ali je sad problematično to što sumnja da li se Car zaista promenio. Ubeđuje je da će da bude tu za nju i za dete, ali i dalje kao da ne verujem da može da se promeni – kaže izvor.

Pomirenje Aleksandre i Cara

Aleksandra NIkolić i Filip CarB.V.


Rekla mi je: „Daću mu šansu! Moram! Svakako sam obazriva jer ne želi da prolazim kroz one traume! Ceo svet zna šta mi je priređivao, ono najvećem neprijatelju ne bih poželela“ – priča izvor za „Republiku“ i dodaje:

Pročitajte i: Sve spremno za dolazak mezimice: Aleks ogromnu cifru dala za bebin gardarober, ovo su detalji

– Sad je samo pitanje vremena kad će da se dogovore oko svega. Aleksandra ima želju da osnuju stabilnu porodicu, a na Caru je sada da pokaže svoju stranu. Na kraju krajeva, uvek mogu da se rastanu i da se dogovore kako će on da viđa dete.

IZVOR: Republika

Još iz kategorije