Muškarac koji se savršeno snalazi u kuhinji: Ovo je recept Miloša Bikovića za jelo koje će vas oduševiti

26.03.2024

14:03

By

Recept Miloša Bikovića

Photo: R.Z./ATAImages

Recept Miloša Bikovića za jelo koje će vas oduševiti

Glumac Miloš Biković se nedavno ostvario u ulozi oca, na čposlovnom planu je više nego uspešan, ali malo ko zna da se on savršeno snalazi i u kuhinji.

Naime,  on smatra da je  pravilna ishrana izuzetno važna, bez obzira na to da li se profesionalno bavite sportom ili jednostavno vodite računa o svom zdravlju i fizičkom izgledu.

Recept Miloša Bikovića za jelo koje će vas oduševiti, ovo je tajna za zdrav obrok

Jelo  koje glumac rado sprema i koje ga posle celodnevnih snimanja vraća u život je osvežavajući gaspaćo.

Recept Miloša Bikovića

Ovo su sastojci koji su vam potrebni:

– 2 paradajza


– pola glavice crnog luka

– 1 slatka paprika

– 1 krastavac

– čen belog luka

– 1 jaje

– pola kašičice začina

– malo mlevenog bibera

– grančica svežeg peršuna

– 2 kriške hleba

Uputstvo za pripremu:

Pročitajte: Tara Simov prolazi kroz pakao- Ne dozvoljava mi da uđem u stan gde mi je dete

Uklonite koricu sa kriški hleba i potopite ga u vodu. Ostavite ga u činiji da odstoji. Najbolje je da koristite bajat hleb, a od korice napravite prezle.

Povrće isecite na komade i stavite u blender. Dodajte maslinovo ulje i hleb koji ste prethodno potopili. Hleb će vašem gaspaću dati teksturu i gustinu.

Recept Miloša Bikovića

Dodajte malo maslinovog ulja u blender i začinite biberom i peršunom. Dodajte vodu ukoliko je potrebno da se sastojci lepo umute.

Pročitajte: Veljkovo omiljeno jelo je po taštinom receptu- Gulaš Danijele Rodić je zaludeo celu porodicu

Dobijenu smesu prespite u činiju. Ostavite gaspaćo u frižider da se ohladi.

Za to vreme skuvajte jaje, oljuštite ga, isecite i dodajte u ohlađeni gaspaćo.

Recept Miloša Bikovića

Dodajte krutone. Sve je spremno za serviranje, Prijatno!

SLIKE: Ata images, Printscreen

Još iz kategorije