Haris Džinović je ovako osvajao Melinu: Svi se pitaju da li će mu ovaj recept i sada uspeti

10.04.2024

16:04

By

fotografija Đine Džinović

Bojan Vuković

Haris i Melina

Recept Harisa Džinovića za tiramisu osvojiće vas na prvi zalogaj

Pevač Haris Džinović i njegova supruga Melina razveli su se posle 22 godine braka i šokirali javnost. O njima su sve do dana kada se saznalo da se razvode svi imali samo reći hvale i divili im se zbog ljubavi uprkos velike razlike u godinama. Međutim, sve to više nije ni blizu idealnog, a dok su bili u ljubavi, ovaj recept Harisa Džinovića uvek je bio način da se lepa Melina Džinović odobrovolji.

Recept Harisa Džinovića za tiramisu lepa Melina Džinović je obožavala

Naime, Hari je, kako ga je Melina tokom braka zvala, važio za boljeg kuvara od supruge i ona to nikada nije krila, a posebno je volela njegov tiramisu, pa je jednom prilikom medijima i sama otkrila kakav je to recept Harisa Džinovića za ovu poslasticu i ne sluteći da će nekoliko godina kasnije njihov razvod biti glavna tema u medijima i da će u toj meri da potresa javnost.

Recept Harisa Džinovića

TiramisuPrintskrin/Youtube

Potrebno je: 500 g maskarponea, 5 i po kašika šećera, 6 svežih domaćih jaja, 3 pakovanja piškota, 6 kašika marsale, 6 šoljica kafe (mera šoljica za italijanski espreso), 3 kašike kakaa.

Pročitajte i – Suzana Mančić pokazala umeće svoje bake – Bez ovoga ne može da se zamisli nedeljni ručak

Priprema: umutite penasto mikserom žumanca sa četiri kašike šećera dok skroz ne pobele. Dodajte i malo vanile, centimetar unutrašnjosti šipke, za puniji ukus.

Pročitajte i – Zbog ovoga sve žene lude za Sašom Popovićem – Ni u ludilu ne možete da zamislite o čemu se radi

Zatim pomešajte mikserom maskarpone sa žumancima da dobijete glatku smesu bez grudvica. Posebno ulupajte belanca u čvrst šam, dodajte im kašiku i po šećera i mutite dok masa opet ne postane čvrsta. Umućena belanca dodajte postepeno u masu od žumanaca i sira tako što ćete dodati deo po deo belanaca i mešati kašikom odozdo nagore kao da prevrćete testo. Važno je da se prilikom mešanja dve mase sjedine, a da se ne izgubi vazduh, pa izbegnite nagle i horizontalne pokrete.


Još iz kategorije