Ovo je Lunin recept za bračne probleme: Markova supruga ima jedinstven trik

19.04.2024

14:04

By

Recept Lune Đogani

Bojan Vuković

Liuna i Marko

Recept Lune Đogani sjajan je za sve članove vaše porodice

Nekadašnja rijaliti učesnica Luna Đogani osnovala je svoju porodicu i započela voditeljsku karijeru, a sada je otkrila još jedan skriveni talenat. Naime, ona je na jednom od video-klipova koje objavljuje na Jutjubu pokazala svoje kulinarsko umeće, tako da je recept Lune Đogani inspiracija mnogim damama koje imaju mnogo obaveza oko dece i posla, a dobar je saveznik i kada treba da odobrovoljite supruga i izmirite sitne razmirice.

Recept Lune Đogani sigurno ćete obožavati

Atraktivna novopečena voditeljka koja ima svoj podkast podelila je recept za savršenu poslasticu – čokoladni kolač sa višnjama, pa vam recept Lune Đogani prenosimo u celosti. Podsetimo, ona je nedavno priznala i kako joj je suprug Marko poremetio planove, ali i da mu ne zamera.

Recept Lune Đogani

Luna ĐoganiInstagram

– 4 narendanih jabuka, puna šolja griza (200ml), 3 kašike kokosovog šećera, 3 kašike kakao praha, 2 kašike mlevenog lana, 5 kasika kokosovog ulja, šolja bilo kog biljnog mleka (pirincano/bademovo/sojino), prašak za pecivo. To sve dobro promešate i sjedinite, stavite u kalup ili vatrostalnu posudu koju ste prethodno prekrili papirom za pečenje i pečete kolač u rerni na 180 stepeni. 5 min pre kraja pečenja izvadite kolač i površinu mu prekrijte višnjama (ako su smrznute ne morate ih potpuno otopiti pre upotrebe, vec ih izvadite iz zamrzivača odmah na početku pravljenja kolača da odstoje na sobnoj temperaturi). Vratite u rernu, pustite da se višnje sjedine sa ostatkom kolača i puste svoj sok – objasnila je influenserka koja od drugog porođaja i te kako brine o svom izgledu koji se promenio, pa dodala:

Pročitajte: Prste da poližeš – Milica Milša oduševila receptom za kolač sa pomorandžom VIDEO

Kada je kolač gotov (testirajte čačkalicama jer sve zavisi od jačine rerne) izvadite ga iz rerne i prelijte istopljenom čokoladom koju ste istopili na pari sa malo kokosovog ulja. Ako uspete da se strpite da se ohladi, to bi bilo dobro jer cete ga tako lakše seći i biće vam ugodnija degustacija. Mi nismo uspeli, čak smo malo i ispekli jezike ali vredelo je jer je ukus divan! Prijatno – poručila je Luna koja ne krije da nije idealna domaćica, ali uz savete rođene tetke, Gagijeve rođene sestre koja im je svima desna ruka, naučila je da pravi mnogo poslastica, a čak i poneko slano jelo.

 


IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Instagram

Još iz kategorije