Ana Nikolić se preselila kod novog dečka: Komšije ne mogu da žive od njene cike i vriske

07.05.2024

19:05

By

Veza Ane Nikolić

ATA IMAGES

Veza Ane Nikolić sve više zanima medije i javnost

Ana Nikolić u poslednjih nekoliko meseci više vremena provodi u stanu svog saradnika Gorana Ratkovića Raleta. Njegove komšije čak kažu da se ona tu preselila, kao i da je on sada čovek koji je prva asocijacija kada se pomene veza Ane Nikolić.

Veza Ane Nikolić sve više zanima medije i javnost

Kako prenosi Kurir, Ana i Rale poznaju se godinama, ali su počeli intenzivnije da se druže tokom rada na njenom novom albumu, koji uskoro treba da se pojavi u javnosti. Malo-pomalo, oni su postali bliski, a mnogi su uvereni i da između njih ima i nešto više od prijateljstva, te da su oni u ljubavnoj vezi, o kojoj ne žele da govore javno. Ana već neko vreme i spava kod Raleta u stanu, čak i svoju ćerku dovodi kod njega. Maltene se i preselila, to mogu da vam potvrde sve komšije iz njegove zgrade. On je u početku češće bio kod nje u stanu na Voždovcu, ali je u poslednje vreme više ona kod njega, pa ne čudi da se sumnja da je baš Rale nova veza Ane Nikolić, a kako se često i svađaju i imaju sukobe, to je sve bliže istini.

Veza Ane Nikolić

Ana je počela i da na Instagramu postavlja snimke iz Goranovog stana, a na jednom od poslednjih vidi se i kako leži u Raletovom dnevnom boravku, dok on jede u trpezariji. S njom je tad bilo i njeno dete, a mnoge je šokiralo i to što su u stanu bili haos i nered, i to su baš oko Ane bili pobacani lekovi i otpaci – rekao je izvor, a poznato je da ni odnos Ane i Raste nije bio uvek harmoničan, a i prate ih česti sukobi.

Pročitajte i – Izgubio sam sve, i život i ljubav – Sin Dragane Mirković očajan, oca Tonija neće više ni da čuje

– Ana već neko vreme živi kod Raleta u stanu. Mislili smo da su samo prijatelji, ali smo sad svi ovde ubeđeni da su vezi. Ne znam što to kriju kad je sve jasno kao dan. Ona je tu po ceo dan, tu dovodi i dete. Nas su ozbiljno počeli da nerviraju jer se iz tog stana stalno čuju glasna muzika i njihova svađa. Stalno se nešto raspravljaju, pa budu mirni, pa onda opet nastave da viču… Imaju baš intenzivan odnos, ako znate na šta mislim (smeh). Ana iz stana izlazi obično popodne kako bi je Rale slikao tu u ulici ispred zgrade. Onda ode do jednog tržnog centra u blizini, pa se uveče vrati u stan. Zasad izdržavamo jer nam je ona simpatična, ali ako budu nastavili ovako da se ponašaju, moraćemo da reagujemo kod nadležnih. Ovde u zgradi ima dosta dece i starijih ljudi, ipak im treba mir“, rekao je jedan bračni par iz Raletove zgrade.

 


IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije