Biković uhvaćen sa Kasandrom: Tek je dobio sina, a već petlja sa poznatim glumicama

19.04.2024

13:04

By

Uloga Miloša Bikovića

Biković

Uloga Miloša Bikovića u trećem delu filma „Južni vetar“ biće obeležena kadrovima sa čuvenom Kasandrom

Budući da je čuvena latinoamerička glumica Koraima Tores, poznata po ulozi Kasandre u istoimenoj seriji, izjavila da želi da snima sa Milošem Bikovićem, producenti koji rade na ostvarenju „Južni vetar 3“ rešili su da joj ispune želju.

Uloga Miloša Bikovića u trećem delu filma „Južni vetar“ biće najzapaženija do sada

Naime, uloga Miloša Bikovića u svim delovima ovog ostvarenja važi za najpopularniju, a sada će doživeti ekspanziju kada se sa njim u kadru pojavi i čuvena Kasandra koja je već dolazila u Srbiju.

 

 Nakon što je Kasandra izjavila da bi volela da igra sa Bikovićem, producenti planiraju da i nju uključe u film. Ako sve bude teklo po planu, Kasandra bi trebalo da zaigra vođu kriminalnog klana iz Južne Amerike! Naravno, imaće scene sa Bikovićem, ali detalje scenarija još ne smem da otkrivam. Potpisivanje ugovora zavisi od njenih obaveza – istakao je izvor za „Informer“, a Miloš Biković je, kako se šuška, navodno već upoznao buduću koleginicu Tores, ali se o tome javno ne govori, pa su pojedini po glumačkim kuloarima istakli u šali da je Miloš uhvaćen sa Kasandrom, pa je to šokiralo sve one koji su to ozbiljno shvatili.

Uloga Miloša Bikovića

Kasandra i BikovićStarmagazin ilustracija

Pročitajte i – Biković je Dragani Mirković rame za plakanje nakon razvoda – Glumac završio kod pevačice u dvorcu

 Naravno da sam čula za Bikovića, volela bih da snimim film sa njim – rekla je Koraima nedavno za „Inforemer“ i dodala da priželjkuje da se vrati u Srbiju, koju je posetila 1997. godine, kad je njena serija „Kasandra“ porušila sve rekorde gledanosti:


Uloga Miloša Bikovića

KasandraInstagram

– Sanjam da se vratim u Srbiju! Bila sam veoma srećna dok sam bila kod vas, to mi je jedna od najdražih uspomena u životu. Ljudi su bili ljubazni, pažljivi i puni podrške. Cenim ljubav koju sam devedesetih godina dobila od vas, čuvam je u srcu i dan-danas – dodala je Koraima.

Pročitajte i – Ovo je sestra Katarine Radivojević – Otkrivamo zbog čega je glumica nikad ne pominje

Podsećanja radi, nedavno je objavljeno i da će pojedini kadrovi trećeg dela „Južnog vetra“ biti snimljeni u dvorcu Dragane Mirković.

Još iz kategorije