Biković je Dragani Mirković rame za plakanje nakon razvoda: Glumac završio kod pevačice u dvorcu

11.04.2024

20:00

By

Uloga Miloša Bikovića

E-Stock

Miloš Biković

Uloga Miloša Bikovića snimaće se u dvorcu Dragane Mirković

Uloga Miloša Bikovića za treći deo filma „Južni vetar 3 – Gas gebe“ imaće jedan od kadrova u dvorcu Dragane Mirković u Beču. Kako su mediji preneli, Biković će upravo u prostorijama dvorca Dragane Mirković snimiti neke od scena, pa je upravo zbog toga i u javnost procurila informacija da je Biković navodno već posetio dvorac i Draganu, te da joj je navodno prijateljska uteha nakon svega što prolazi od kada je odlučila da se razvede od Tonija Bijelića posle 24 godine braka, međutim, po sredi je samo poslovna saradnja.

Uloga Miloša Bikovića u trećem delu Južnog vetra ima kadrove u dvorcu Dragane Mirković

Naime, već je dogovoreno da će uloga Miloša Bikovića za treći deo čuvenog ostvarenja „Južni vetar“ imati nekoliko kadrova u čuvenom zdanju pevačice, a navodno će i Draganin sin Marko Bijelić koji obožava sve delove „Južnog vetra“ snimiti pojedine epizodne uloge.

Uloga Miloša Bikovića

Miloš BikovićATA IMAGES

A pošto je informacija da će uloga Miloša Bikovića, čuvenog Maraša, biti snimana u dvorcu Dragane i Tonija isplivala u trenutku kada je u medijima kao bomba pukla vest da se Dragana Mirković razvodi posle 24 godine braka, ne čudi što javnost uveliko spekuliše da Draganu i glumca veže posebna prijateljska veza, kao i da joj Miloš navodno pruža prijateljsku utehu kakvu pevačica dobija i od najbližih, a svakako da joj roditelji pružaju najveću podršku. Međutim, istina je potpuno drugačija, a evo o čemu se radi:

Pročitajte i – Toni upao u dvorac u Beču – Moli Draganu za pomirenje, evo šta ona kaže

Naime, Dragana Mirković, kao i cela njena porodica, godinama su podrška autorima ovog filma, a kako se još navodi, očekuje se da jedna epizodna uloga bude ponuđena i njenom sinu Marku Bijeliću.

Uloga Miloša Bikovića

Marko BijelićPrintscreen/Instagram


Scenario za treći deo ovog filma nastao je po ideji reditelja Miloša Avramovića, a napisao ga je Petar Mihajlović. O snimanju trećeg nastavka kratko se oglasio i sam Miloš Biković, ali nije pominjao kadrove koje će snimiti u dvorcu Dragane Mirković:

Pročitajte i – Sin Dragane Mirković ovo više ne može da podnese – Spakovao se i sve napustio

– Trebalo bi da se završi. Svaka priča treba da ima tri čina. Mislim da smo sada pred početkom trećeg čina i završnice tog projekta. Mislim da ti junaci treba da se dovedu do te tačke na kojoj zaslužuju da budu posle svih svojih pogrešnih izbora – rekao je nedavno Miloš Biković.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/E-STOCK

Još iz kategorije