Na današnji dan ubijena poznata pevačica: Misterija smrti ledi krv u žilama i posle osam godina

02.04.2024

11:04

By

Ubistvo Jelene Marjanović

Printskrin

Ubijena Jelena Marjanović

Ubistvo Jelene Marjanović je nezapamćeni zločin o kojem se ne znaju svi detalji

Pre tačno osam godina, na današnji dan, 2. aprila, počinjeno je ubistvo Jelene Marjanović. Poznata pevačica Jelena Marjanović najpre je nestala na nasipu u Borči, pa je njen suprug Zoran Marjanović prijavio nestanak, a nakon nekoliko dana policija je pronašla telo nesrećne žene kada je obelodanjeno i da je svirepo ubijena. Međutim, ni posle osam godina, ovaj nezapamćeni zločin nije rasvetljen.

Ubistvo Jelene Marjanović počinjeno je pre osam godina, a ubica još uvek nije pronađen i kažnjen 

Podsećanja radi, pre tačno godinu dana i osam meseci na 40 zatvora zbog teškog ubistva osuđen je Zoran Marjanović, suprug ubijene Jelene. Međutim, na presudu Višeg suda žalili su se njegovi advokati, pa je Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu. Međutim, Zoranu se sada ponovo sudi za ubisto Jelene Marjanović u Višem sudu u Beogradu.

Ubistvo Jelene Marjanović

Ubijena Jelena MarjanovićPrintskrin/Facebook

Suprug nesrećne pevačice, Zoran Marjanović, tvrdi da nije ubica od trenutka kada se zločin dogodio. Stav tužioca koji je izneo u završnoj reči tada jeste da je Zoran navodno ubio suprugu sa osam udaraca metalnom šipkom u glavu, ali je on to uvek uporno poricao.

Pročitajte i – Policija u vili porodice Džinović na Senjaku – Harisu oduzet pištolj, Melina van sebe zbog preljuba

Navedeno je je i da je to učinio 2. aprila 2016. godine nakon što je u 16.38 sati isključio mobilni, a kako je do prijave policiji prošlo tri sata, imao je dovoljno da se presvuče uništi dokaze, pa tek onda prijavi navodni nestanak supruge budući da se ubijena Jelena Marjanović najpre vodila kao nestala.

Ubistvo Jelene Marjanović

Suprug ubijene Jelene MarjanovićATA IMAGES


Ubijena Jelena Marjanović bila je izuzetno talentovana, međutim, od kada se udala za Zorana i sa njim dobila ćerkicu Janu, povukla se sa estrade. Inače, i Zoran se bavi komponovanjem i svojevremeno je sarađivao sa mnogima na estradi. On se nakon nekoliko godina pošto je počinjeno ubistvo Jelene Marjanović, ponovo oženio o čemu se tada danima polemisalo.

Pročitajte i – Jovana Jeremić otišla u manastir – Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

Podsetimo, na suđenju povodom ovog svirepog zločina sudija je ovako govorio o ubici:

– Način ubistva ukazuje na to da je izvršilac prema ostećenoj imao jake emocije i da je cilj napada bilo veće nasilje od samog nanošenja povreda – navodi se između ostalog u završnoj reči u slučaju ubijena Jelena Marjanović.

IZVOR: Starmagazin, Espreso

SLIKE: ATA IMAGES/Printskrin

Još iz kategorije