Velika tuga u domu Maje Marijane: Pevačica se oglasila zbog tragične smrti

18.03.2024

17:45

By

Tuga u domu Maje Marijane

M.M./ATAImages

Tuga u domu Maje Marijane

Čuveni jugoslovenski muzičar Time Petrov (76), preminuo je nakon kraće bolesti. Ono što je još tužnije jeste da je njegova supruga preminula samo dvadesetak dana ranije.

Tuga u domu Maje Marijane zbog smrti muzičara

Time je sarađivao sa mnogim našim zvezdama, a jedna od njih je i pevačica Maja Marijana, koja se slomljena oglasila potresnim rečima.

– Upravo sam od Vas čula ovu jako lošu i bolnu vest. Veoma sam potresena, još posebno zato što je Time čovek koji je zaslužan za moje početke. Uvek sam javno naglašavala, svih ovih godina, koliko sam mu zahvalna za sve, za sve one divne pesme koje mi je napravio i za sve što sam naučila od njega.

Tuga u domu Maje Marijane

M.M./ATAImages

– Beskrajno sam tužna i zato što sam tek danas saznala da nije više među nama. Nismo bili u kontaktu godinama, ali to apsolutno nije uticalo na moju iskrenu zahvalnost prema njemu – rekla je pevačica za domaće medije.

Pročitajte: Loše vesti u domu Ražnatovića- Veljko se oglasio sa vidljivim povredama, ovo su detalji

Inače, on  je vinuo u zvezde pevačicu Maju Marijanu sa makar dva-tri hita na svakom albumu.


– Time Petrov je moj drugi otac, prvi kompozitor i prvi menadžer. Tek sad vidim zašto mi je jednom prilikom rekao: „Često ćeš me spominjati.“ Omogućio mi je da sa 19 godina snimim prvi album i da zapevam na kultnom „Poselu na Kalemegdanu“. Komponovao mi je sve pesme na tri moja prva albuma – pričala je Maja Marijana.

Tuga u domu Maje Marijane

Antonio Ahel/ATAImages.

Evtim Time Petrov je rođen 1948. godine u Strumici. Rano je počeo da svira gitaru i skida sve što je lepo – od Radio Luksemburga do Radio Šapca. A onda je naramio svoju „skršenu gitaru“ i krenuo za Beograd.

Pročitajte: Teški dani za pevača- Dino Merlin se suočio sa dijagnozom o kojoj je javno progovorio: Isto, i život i smrt

I pored stotina hitova i pevača sa kojima je sarađivao, Time nije bio omiljen među kolegama. Stvarao je daleko od očiju javnosti, ne pamti se da je dao neki intervju.

Još iz kategorije