Teški dani za pevača: Dino Merlin se suočio sa dijagnozom o kojoj je javno progovorio – Isto, i život i smrt

08.03.2024

11:03

By

Bolest Dina Merlina

Ata images

Dino Merlin

Dino Merlin o borbi sa depresijom javno je govorio

Pevač Dino Merlin u jednom trenutku hteo je da ostane od muzike, a sve se desilo zbog opasne dijagnoze koju je tada imao, depresije. Dino Merlin o borbi sa depresijom jednom prilikom je otvoreno progovorio i istakao mu je tada bilo isto život ili smrt.

Dino Merlin o borbi sa depresijom iz koje se kako kaže nekim čudom izvukao

Dino Merlin je jedan od onih koji uveseljava publiku širom regiona, ali koliko god svi oni bili nasmejani na sceni i raspoloženi da atmosferu dovedu do vrhunca, svi imaju probleme kao i sav običan svet te je tako i Dino Merlin u jednom trenutku svog života upao u kandže, kako je i sam rekao, teške bolesti.

Dino Merlin o borbi sa depresijom ne govori često ali je jednom prilikom ispričao da je bio teško bolestan.

– U jednom periodu svog života bio sam teško bolestan. Imao sam jednu tešku depresiju. To ne bih poželeo nikome. To se manifestovalo tako da sam bio nizašta – rekao je iskreno pevač na „HRT“-u.

Dino Merlin o borbi sa depresijom

Dino Merlin

Apsolutno me ništa nije interesovalo, meni je bilo isto i život i smrt. Jednostavno sam samo bio biljka. To je bio period kada sam hteo da napustim muziku i svašta je meni tada padalo na pamet, ali eto, nekim čudom sam se izvukao – ispričao je Dino Merlin tom prilikom.


Pročitajte i: Težak period za Snežanu Đurišić: Javno progovorila o dijagnozi i borbi, a evo kome se prvo tada obratila za pomoć

– Odlučio sam nastaviti i 2000. godine snimio sam album „Sredinom“, na koji sam jako ponosan – dodao je muzičar.

On je kasnije u intervjuima isticao koji je njegov put do uspeha.

– Potpuna posvećenost poslu kojim se baviš, iskrenost i hrabrost da ekperimentišeš su za mene ključni. Da si uvek u mogućnosti da i sam sebe iznenadiš. Nećeš napraviti dobru stvar nikada ako se učauriš, ako ne izađeš iz sopstvene zone komfora. Jako sam ponosan na svoju decu koja su sama izabrala put i iškolovala se. Znam šta su važne, a šta nevažne stvari u životu – rekao je pevač jednom prilikom.

Još iz kategorije