Težak period za Snežanu Đurišić: Javno progovorila o dijagnozi i borbi, a evo kome se prvo tada obratila za pomoć

05.03.2024

09:03

By

Partner Snežane Đurišić

B.V.

Snežana Đurišić o borbi sa depresijom

Pevačica Snežana Đurišić prošla je kroz težak period u životu kada se posle iznenadne smrti supruga borila sa depresijom. Uspela je da se oporavi zahvaljujući i odlascima kod psihologa, a javno je i progovorila Snežana Đurišić o borbi sa depresijom koja nije bila nimalo laka.

Snežana Đurišić o borbi sa depresijom javno je govorila

Snežana je 36 godina bila u braku, ali kada je izgubila voljenog čoveka to je bio veoma težak period.

– Za sebe, u svojoj glavi, ja nisam imala tu dijagnozu, ali sam videla da nešto nije u redu, jer mi je odgovarala samoća. Smetala su mi čak i moja deca i svako ko boravi u kući više od pola sata. Odlazila sam da radim i brzo se vraćala kući samo da budem sama. Gledala sam serije i igrala igrice, samo da budem sama – rekla je Snežana Đurišić i dodala:

Pročitajte i: Verica napala Mariju zbog deteta: Pogrešno ga vaspitavaš, ovo su su detalji

– Izgubila sam brata, pa supruga, pa oca. Gubitak supruga je bio veoma surov i to mirenje sa nemoći koju čovek ima… Ja sam i borac i aktivna i spretna, i sve što poželim završim i sada sam posle 36 godina ostala bez svog supružnika. Imao je infarkt. Samo je bilo pitanje – kako to može da ga više nema. Ta nemoć je mene odvela u depresiju.

Snežana Đurišić o borbi sa depresijom

– Ceo život se na mene sručio. Godinu dana nisam mogla da ne zaplačem na pomen imena mog muža. Znala sam da dok to ne prođe da ne treba da idem negde. Onda sam se sa jednom koleginicom čula, koja je imala istu situciju, i ona me je uputila na duhovnika. Uzela sam sve te podatke i tek posle mesec dana, kada me je uhvatio taj napad, okrenula sam telefon oko 10 uveče tadašnjeg monaha. Vodio se neki razgovor koga se ja ne sećam. Ali zanimljivo je da sam osetila olakšanje nakon tog razgovora. Imala sam i odlazak kod psihologa i nakon godinu dana sam osetila olakšanje – istakla je ona.


Pročitajte i: Snežana Đurišić zbog kuće od 30 miliona upala u dugove, danas živi u ovoj vili gde je stvorila oazu mira

– Hvala bogu, ja sam prošla bez lekova. Kada sam pričala sa duhovnikom, bude mi lakše na sat, dva, a posle toga se povećava na duži vremenski period. Ja sam se i molila i razgovarala. Taj pritisak – izađi među ljude, trgni se… to meni nije prijalo. Javim se deci, slažem ih da idem da spavam, i uzmem tablet i igram neke gluposti. Ja sam tako radila, to je trajalo i po celu noć – ispričala je Snežana Đurišić jednom prilikom u emisiji „RTS Ordinacija“ i dodala:

– Ali nisam imala strahove. Trajalo je godinu i po dana. Postalo je bolje kada sam otišla na veselje da radim i nisam odmah otišla kući. To je išlo mic po mic. Prošle su četiri godine pre nego što sam pogledala čoveka sa kojim danas živim.

Kao što je poznato Snežana danas uživa u ljubavi sa ginekologom Vanjom Miloševićem.

Još iz kategorije