Snežana Đurišić zbog kuće od 30 miliona upala u dugove, danas živi u ovoj vili gde je stvorila oazu mira

24.01.2024

14:00

By

Partner Snežane Đurišić

B.V.

Kuća Snežane Đurišić se nalazi na periferiji Beograda

Pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Snežana Đurišić, sa svojim izabranikom Vanjom Miloševićem uživa u vili, na periferiji Beograda, tačnije u Jajincima. Ova kuća Snežane Đurišić je oaza mira ali zbog prethodne koju je imala upala je u ogromne dugove.

Kuća Snežane Đurišić danas je njena oaza mira

Pevačica Snežana Đurišić je ranije bila udata za Slobodana Gvozdenovića, za kog kaže da je njena prva i najveća ljubav, a gostujući u jednoj emisiji ispričala je kako je upala u dugove zbog kuće na Dedinju.

– Udala sam se i ušla u kuću svekra i svekrve sa dva devera i mužem, tu smo svi živeli. Onda smo mi tu malo sredili, renovirali nešto što je bila ostava ili šupa, tu je bilo 30 kvadrata i tu smo se izdvojili. Imali smo svoj ključ, ali meni to baš nije odgovaralo jer sam ja kod svoje svekrve uživala, ništa nisam radila. Kad dete plače, ja joj samo dam Maju i vratim se da spavam. E, onda kad smo se izolovali, to je bila moja kuća i morala sam sve da radim – rekla je Snežana.

Kuća Snežane Đurišić

Ona je zatim ispričala kako su se ona i suprug odlučili na korak da imaju svoj krov nad glavom.

PROČITAJTE I: Dečko teši Snežanu Đurišić posle skandala: Ovako je iznenadio nakon što su je ismejali

– Moj muž je bio jako sposoban, pored toga što je svirao, bavio se i trgovinom i našao je na Dedinju jedan plac i neku blatnjaču i kupio to. To je koštalo 30 miliona, a mi smo u kući imali milion. Onda je nastao haos u smislu plaćanja i posla. Pri tom je tu bila zabranjena gradnja, ali da ne dužim tu priču, uspeli smo da dobijemo dozvolu za gradnju kuće. Prihod nam je dnevno bio milion, a rashod milion i po i ušli smo u dugove – irpsičala je pevačica jednom prilikom u emisiji „Iz profila“.


Kuća Snežane Đurišić

 

Smrt supruga je za Snežanu bila veoma bolna, ali danas posle mnogo godina ona ponovo voli, a živi i u drugoj kući koja se nalazi Jajincima.

Kuću u kojoj je živela sa prvim suprugom Snežana je prodala jer su je mnoge stvari podsećale na muža i kako je izjavila u toj kući je mnogo plakala.

Kuća Snežane Đurišić

Kada se selila u kuću u kojoj danas stanuje njoj je bilo važno da tu nađe svoj mir te se odlučila za ovo naselje koje se nalazi odmah posle Banjice na samo desetak kilometara od centra prestonice.

Još iz kategorije