Detektiv izneo nove detalje smrti Ksenije Pajčin: Otkrio i ko je finansirao Kapisodu

15.03.2024

14:03

By

Detalji smrti Ksenije Pajčin

Detalji smrti Ksenije Pajčin izašli na videlo

Tragično preminula pevačica Ksenija Pajčin i danas živi u srcima kako svoje porodice kao i verne publike.

Kako je opšte poznato pre 14 godina njen tadašnji partner Filip Kapisoda je usmrtio Kseniju pištoljem, a potom je izvršio samoubistvo.

Detalji smrti Ksenije Pajčin izašli na videlo, detektiv sve izneo u javnost

Na osnovu tadašnje obdukcije utvrđeno je da je Kseniju usmrtio metak koji ju je pogodio pravo u teme glave, a Filip je nakon toga u susednoj prostoriji, pucao sebi u usta.

Godinama su razne spekulacije pratile ovu tragediji, a kako se priča njih dvoje su imali sukobe stalno, te je Kseniji prekipelo pa je odlučila da napusti stan u kojem su živeli, ali tada na vratima stana, Filip je usmrtio Kseniju.

Detalji smrti Ksenije Pajčin

Voditeljka Jovana Jeremić ugostila je detektiva Bracu Zdravkovića, koji je detaljno progovorio o ovom zločinu, povodom godišnjice smrti a ujedno i njegovog rođendana, a on je otkrio da je lično pre gostovanja imao potrebu da zapal sveću za pokoj njenjoj duši.


Pročitajte: Loše vesti u domu Ražnatovića- Veljko se oglasio sa vidljivim povredama, ovo su detalji

– Osetio sam obavezu da zapalim sveću za pokoj njenoj duši. Njoj je danas rođendan, a moj drug kom sam isto tako zapalio sveću, umro je na današnji dan, a bili su prijatelji. Imao sam čast da je upoznam, tada se zabavljala i malo flertovala sa Kontom. Uvek je volela žestoke momke.

Detalji smrti Ksenije Pajčin

– Njena prabaka je bila na dvoru Kralja Nikole, priča se i da je bila u šemi sa njim, nisam saživeo genezu njene prabake. Baja mali Knindža je njen brat od strica. Upoznala je Filipa Kapisodu, bila je modna revija 2008.godine, preko Petra, brat od strica Filipov. Bilo je druženje u Budvi i sve bi bilo super da se na tome završilo, međutim, njoj se dopao on. Pozvala ga je ovde, bio je poznat po tome što je bio dečko Ksenije Pajčin.

– Nije ona bila sponzoruša, a ako nema tu da joj neko plati piće, da sam ja gazda, platiću ja kao gazda, jer zbog nje dolaze 20 bumbara. Kada je počela da se zabavlja sa Filipom Kapisodom, upoznao sam je 2005.godine i nisam je viđao do trenutka dok nije počela da se zabavlja sa njim. Sreli smo se u klubu… – počeo je Braca.

Pročitajte: Samo dva dana pre ubistva- Isplivao poslednji snimak Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode VIDEO

Potom je ispričao kakve sklonosti je imao pokojni Kapisoda.

– Da budem iskren i njemu sam zapalio sveću za pokoj duše. On je uradio femicid, nešto što je strašno i baš zbog toga sam radio emisiju o Kseniji Pajčin. Ta veza sa Filipom je od samog početka bila turbulentna, on je pokušao da je isprati, ali je bilo problema. Čak se i u jednom trenutku ponašao kao da je stariji od nje, iako je 10 godina mlađi.

Detalji smrti Ksenije Pajčin

Antonio Ahel/ATAImages

– Ona je bila njegova najmlađa devojka u tom trenutku, jer je on furao samo matorke, bila je i ona Eva, da li se tako zove, koja ga je finansirala…Dok je čekao tu neku isplatu, on je otišao opet kod Eve – rekao je Braca.

Kako je istakao bilo je suđeno da umru zajedno.

Još iz kategorije