Kaća Živković sa stomakom do zuba napustila Srbiju: Evo kako pevačica izgleda pred porođaj

05.06.2024

11:45

By

Trudna Katarina Živković

Instagram

Trudna Katarina Živković uživa u blagoslovenom stanju

Pevačica Katarina Živković nedavno je obelodanina da će se po prvi put ostvariti u ulozi majke, a nakon vesti koja je iznenadila javnost ona je odlučila da se potpuno povuče iz javnog života.

Trudna Katarina Živković javila se pratiocima sa odmora iz Grčke

– Ovo je moje prvo oglašavanje i poslednje gostovanja, jer se povlačim. Imala sam strah od toga da sve bude u najboljem redu, pa sam rešila da se povučem i hvala svima na tome koji su me ispoštovali. Trudna sam i u petom mesecu – rekla je Katarina.

– Ovo je blagoslov od Boga, zbog toga se povlačim i vreme je da se posvetim tome – dodala je ona.

Trudna Katarina Živković

Budući da je ovo najlepši period u njenom životu, trudna Katarina Živković rešena je da se u potpunosti posveti sebi i bebi koja je na putu, pa se trudi da uživa u svakom trenutku potpuno opuštena i rasterećena.

S  toga je nedavno otputovala u Grčku na odmor odakle se revnosno javlja pratiocima, a najnovija fotka na kojoj je pokazala trudnički stomačić oduševila je sve korisnike društvenih mreža.


Pročitajte i – Potvrdila da je u petom mesecu i da zna pol bebe – Trudna Katarina Živković se povlači, a evo šta kaže o vereniku

 

Trudna Katarina Živković pozirala je u predivnom morskom ambijentu kojem i stajling prilagodila odlučivši se za dugačku tirkiznu suknju, belu dekoltiranu majicu i ravne sandale.

Trudna Katarina Živković

Osmeh sa lica nije skidala i očigledno je koliko joj ovaj važan životni period prija prija, a komentari oduševljenih fanova nisu prestajali da se nižu.

– Kaća je otišla u Grčku i gleda da se maksimalno odmara kako od posla tako i zbog toga što je u drugom stanju. Prija joj da je pored vode, kako i ne bi, kad su odabrali odličnu destinaciju i uživaju za sve pare – rekao je za domaće medije izvor blizak pevačici.

Pročitajte i – Katarina Živković ima novog dečka – Ovaj lepotan je zaveo pevačicu, priznala sve

Iako je odlučila da pokaže svoj trudnički stomak, pevačica i dalje čuva privatnost oca svog deteta, držeći ga daleko od očiju javnosti, pa se i danas mnogi pitaju ko je Kaćin izabranik i što toliko izbegava da priča o njemu, pa ga nema ni na slikama sa odmora.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije