Toni Bijelić provocira Draganu Mirković: Idi sve je gotovo

15.04.2024

20:00

By

Razvod Dragane MIrković

Instagram

Toni Bijelić provocira Draganu Mirković nakon razvoda

Biznismen Toni Bjelić povukao se sa društvenih mrežama nakon što je folk zvezda Dragana Mirković saopštila da se razvodi od njega, a onda se vratio i postao aktivniji nego pre. Sa svojim pratiocima često deli svoje aktivnosti, a danas se oglasio iz Sarajeva.

Toni Bijelić provocira Draganu Mirković nakon razvoda, oglasio se čudnom porukom

Biznismen je objavio fotografiju skupocenog automobila, označio da se nalazi u Sarajevu, te dodao i ime Jašara Ahmedovskog.

– Vreme za posao – napisao je Toni, koji je uz objavu dodao i Jašarovu pesmu „Idi, sve je gotovo“. Mnogi su pomislili da je pesma posvećena upravo njegovoj supruzi.

Toni Bijelić provocira Draganu Mirković

Toni se potom uslikao sa Jašarom. Na fotografiji je pušio tompus i nosio crne naočare. Preko objave je označio i Snežanu Đurišić.

Inače, na Tonija je nedavno udarila voditeljka Jovana Jeremić.


– Udade se žena zaboravi na svoju karijeru. Pa crna Dragana karijera se nikad ne ostavlja, pa da je multimilioner. Pa ženo, može da bude Rokfeler, nikada ne bih se odrekla svoje karijere. Najveća zvezda da dozvoli sebi to.

Pročitajte: U jeku razvoda sa Tonijem- Dragana Mirković u suzama zbog Karleuše, drhtavim glasom se oglasila

– Tri godine pravila farsu u javnosti, ako vidiš da te vara i da te ne poštuje ustaješ i kažeš on je napravio faul, kažeš razvodim se – rekla je Jovana Jeremić i nastavila da komentariše odnos pevačice i njenog supruga Tonija:

Toni Bijelić provocira Draganu Mirković

Dragana i ToniATA IMAGES

– Ko je Toni? Te pare koje ima Toni zaradio je njegov ćale, ne on. Ona je od njega napravila to što je doživela.

Pročitajte: Javnost u neverici- Dragana Mirković otkrila nepoznate detalje o Džeju, ovo niko nije slutio

Podsećanja radi, Toni i Dragana iz braka imaju ćerku Manuelu i sina Marka. Pevačica je nedavno  otkrila da se razvodi od Tonija Bijelića, sa kojim je bila u braku 24 godine.

Još iz kategorije