Ostali su ožiljci: Teodora Džehverović pokazala kako izgleda posle operacije FOTO

14.03.2024

21:03

By

Teodora Džehverović posle operacije

Teodora Džehverović posle operacije pokazala ožiljke

Pevačica Teodora Džehverović operisana je u januaru o čemu je tada obavestila svoje pratioce ali i veoma zabrinula. Na sreću sve je prošlo kako treba, a pevačica se sada oglasila i svojim fanovima odgovarala na pitanja te je tom prilikom otkrila kako se sada oseća.

Teodora Džehverović posle operacije se dobro oporavlja

Teodora je sa pratiocima pričala tj odgovarala im putem instagram storija na razna pitanja a jedno se ticalo upravo operacije. Teodora Džehverović posle operacije kaže da su joj ostali ožiljci koje je ovom prilikom i pokazala.

Na pitanje: „Jesi li sanirala ožiljke od operacije?„, Teodora je odgovorila fotografijom.

Teodora je zatim pokazala dva ožiljka dok je za trećći napisala:

Teodora Džehverović posle operacije

Teodora Džehverovićinstagram

– I treća rupa mi je bila na pupku, ali se ona skoro i ne vidi. Mažem kad se setim, a to je retko kad. Ne smetaju mi, maleni su i najbitnije mi je da se sve dobro završilo.


Teodora Džehverović posle operacije

Ona je odgovorila i na pitanje da li joj se desilo da joj sve “drugarice” okrenu leđa, pa se prisetila srednjoškolskih dana:

Pročitajte i: Prelepe vesti stižu iz Sevilje: Anastasija ne skida osmeh, Gudeljevoj sreći nema kraja, sve javno pokazao

– Svako je to doživeo i to je sastavni deo odrastanja. Deluje sada strašno, ali jednog dana ćeš se tome smejati. Nikad neću da zaboravim kad je grupa devojčica meni rekla: “Zbog nas si primljena u hor, a ne zato što znaš da pevaš”. Što sam se ja tada potresla, pa ne mogu da vam objasnim. Pa kada dobijem peticu, dve drugarice sa kojima sam stalno išla u školu mi pobegnu da idem sama, a ja trčim za njima i plačem – dodala je ona, pa nastavila:

Pročitajte i: Nakon operacije Teodora Džehverović ima nove probleme: Nije dobro, lice joj nateklo

–Tada misliš da se ceo svet ruši , ali svako prolazi kroz te neke faze. Život će nam davati mnogo puta osobe koje će nam okretati leđa i to su kontantne lekcije. Neko je zaista to i morao da uradi za vas, jer je to bila njegova svrha u vašem životu, kako biste nešto naučili i postali jači. Glava gore – napisala je Teodora.

Još iz kategorije