Nakon operacije Teodora Džehverović ima nove probleme: Nije dobro, lice joj nateklo

04.03.2024

16:03

By

Lice Teodore Džehverović

Lice Teodore Džehverović oteklo na Kipru

Pevačica Teodora Džehverović je ove zime doživela veliki peh kada joj je pukla cista. Ona je tada operisana, a sada se oglasila i otkrila da ima nove probleme kada je zdravlje u pitanju.

Lice Teodore Džehverović oteklo na Kipru, pevačica se oglasila i zabrinula fanove

Naime, ona trenutno boravi na Kipru gde snima spotove za pesme sa novog albuma, a sada je otkrila da je na ovom putovanju doživela neprijatnost.

Fanovima se obratila putem Instagrama, gde im je otkrila da joj je cela strana lica otekla zbog toga što ima afte.

Lice Teodore Džehverović

Amir Hamzagic/ATAImages

-Nisam baš tako sjajno. Došli smo na Kipar da snimamo dva spota, međutim, meni je od stresa izašla takva afta, kao nikad u životu. Cela strana mi je od nje otekla. Neverovatno je kako mi život konstantno daje neka iskušenja. A inače, razumeće me samo onaj ko je aftu imao nekad – napisala je Teodora i objavila fotografiju otečenog lica.

Pročitajte: Dom Zlate Petrović zavijen u crno- Pevačica ne može da dođe sebi od bola, samo je jedno kratko izustila

Inače, Džehverovićeva je iznenadila fanove kada je otkrila da je potamnela kosu, te da će sa tom nijansom raditi kampanju za novi album.


-Nikad mi nije bila tamnija kosa. Mislim da ću promovisati album sa ovom bojom – rekla je Teodora.

Lice Teodore Džehverović

Podsećanja radi, ona je prošla kroz agoniju i to na Badnji dan. Njoj je pukla cista na jajniku, a potom je hitno operisana, nakon čega se povukla iz medija, stopirala nastupe, i oporavljala se.

Pročitajte: Od dima se ništa ne vidi- Teodora Džehverović doživela traumu, izbio požar u njenom stanu

Nakon kraćeg oporavka u svom domu, kada je o njoj brinula majka Goca, pevačica je iznenada odlučila da ode na odmor sa bratom i snajkom. Nakon toga se vratila nastupima, posvetila muzičkoj karijeri, a sada se trenutno nalazi na Kipru gde snima spotove.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije