Supruga Nikole Rokvića objavila lepe vesti: Pevač ne može da veruje šta se desilo

15.05.2024

20:26

By

Supruga Nikole Rokvića

Instagram

Nikola i Bojana

Supruga Nikole Rokvića objavila prelepe vesti

Pevač Nikola Rokvić krenuo je put Grčke kako bi prikupio novac za renoviranje dela pedijatrijske onkologije, a sada je podelio srećne vesti! Reč je o iznosu od 200.000 evra, a Rokvić je putem društvene mreže Instagram obavestio pratioce da je suma prikupljena, što je učinila i Bojana Barović, supruga Nikole Rokvića.

Supruga Nikole Rokvića ponosna na muža

Uspeli smo!!! Na današnji dan kada proslavljamo svetski dan porodice, naš prvi cilj je ostvaren! Idemo dalje, nema stajanja, uz Božiju pomoć do Egine! Ovaj put za dečiju radost! Hvalaaa – napisao je Nikola na Instagramu, a iste vesti podelila je i supruga Nikole Rokvića, lepa Bojana Barović koja je pevaču najveća podrška.

Supruga Nikole Rokvića

Nikola RokvićInstagram

Podsećanja radi, Nikola Rokvić krenuo je peške put Grčke, a krajnji cilj mu je dolazak do manastira Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj. Danas je 24. dan njegovog pešačenja na šta je posebno ponosna supruga Nikole Rokvića koja takođe javnost redovno obaveštava o postignućima svog dragog.

Pročitajte i – Nikola Rokvić se oglasio sa hodočašća i otkrio nove detalje – Evo gde pronalazi energiju kako bi stigao do cilja

Inače, Nikola Rokvić oglasio se i kada je prešao granicu sa Grčkom kada je pešačio ukupno devetnaest dana:

Pročitajte i – Nikola Rokvić otkrio da li će se zamonašiti – Ja sam izabrao put

– Dragi ljudi, evo ušao sam u Grčku preko prelaza Dorjan, pred jezera i sada prelazim predivne proplanke ove u Grčkoj. Prelepa priroda. Da ste mi živi i zdravi i Bogom blagosloveni. I da vas obavestim da smo stigli do 19 miliona. Bog vas blagoslovio, idemo dalje do našeg cilja. Ovog puta za dečiju radost – oglasio se Nikola Rokvić putem Instagarma u veoma dobrom raspoloženju jer je na korak do cilja koji je sebi zacrtao, a i te kako je na njegov poduhvat ponosna i supruga Nikole Rokvića – Bojana Barović kojoj je posebno značila vaskršnja liturgija.


 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije