Supruga Ljube Perućice operisala tumor: Prošli kroz pravu agoniju, oboje izgubili kosu

26.04.2024

11:00

By

Supruga Ljube Perućice operisala tumor

Antonio Ahel/ATAImages

Supruga Ljube Perućice operisala tumor

Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus krajem prošle godine ostvarili su se u ulozi roditelja.

Supruga Ljube Perućice operisala tumor, pevač otkrio detalje

Dobili su sina kojem su dali ime Aleksej, koji je doneo radost u njihovim porodicama, te svakodnevno uživaju u njegovom odrastanju.

Ipak, pre nego što su ostvarili najveću želju, prošli su kroz težak period. Naime, pevačeva supruga morala je na operaciju, a dugo pre nego što je ostala trudna govorili su im da se podvrgnu veštačkoj oplodnji.

Supruga Ljube Perućice operisala tumor

– Ona je operisala benigni tumor, neku cistu na jajniku. To je sve na vreme urađeno, smanjila se mogućnosti da zatrudni, ali doktori kažu da, kada se operišu u tom prvom periodu, žene budu plodnije. Ona je morala da prima jedan hormon nakon operacije, taj hormon ne bi smeo da se prima ako je žena trudna, to se ne daje, ali su na konzilijumu rekli da mora da prima – počeo je on i dodao:

Pročitajte: Ceca završila u suzama zbog Veljka- Sve vreme se molila, oglasila se i Anastasija

– Doktor je tako odredio, iako ona nije htela, imala je osećaj da to ne treba da radi. Taj hormon inače utiče na ženu u smislu da kada počne da prima hormon, žena ulazi u menopauzu i ne može da ostane trudna. Hvala Bogu, baš u tom periodu kada je primila prvi hormon, ona je ostala trudna i vidiš kako se čuda dešavaju.


Supruga Ljube Perućice operisala tumor

Amir Hamzagic/ATAImages

– Rekao bih ljudima da ne odustaju nikada, nama su godinama govorili da ide na veštačku oplodnju, a mi smo bežali od toga, znali smo da ne treba siliti stvari, da sve treba da bude prirodno. Doktori su nam govorili da ulazimo u godine, mi smo razmišljali o tome kada su nas ubeđivali, ali nismo hteli.

Oni su prolazili kroz težak period, a zbog stresa im je opala i kosa.

– Kaća je pokazala stomak i jedna doktorka je rekla da želi da je pogleda. Kaća im je govorila da nešto raste u njoj, da ne prima hormon pomislila bi da je trudna, a ovako se plašila da nije tumor. Doktorka ju je pregledala i rekla da u njoj raste beba i to velika, četiri i po meseca. Tu je počela da plače i da vrišti, bila je ljuta na sve njih što nisu proveravali rezultate.

Pročitajte: Pevač na teškim mukama- Žena Ljube Perućice okrenula novi list, ovo su detalji

– Mi smo imali ogromnu strepnju jer taj hormon ne sme da se prima kada je žena trudna. Nikome nismo pričali, radili smo sve moguće i nemoguće testove, to je bio strašan stres. Na kraju te treće doze hormona koju je primila trebali li su da vide šta dalje. Oni su mislili da mora da se leči od steriliteta, ili vantelesna, a devojka trudna ispred njih. To iskustvo ne bih voleo nikome da se desi, to je stres.

– Zdrava žena, trudna, a ti je kljukaš nečim što ide direktno u stomak. Rezultati natalnog testa su bili loši, pa ih radi ponovo. To je bio ogroman stres, oboje smo izgubili pola kose zbog toga. Dok se nije rodio, moja žena se svakog dana molila Bogu, postili smo sredom i petkom. Svako veče je plakala i molila se Bogu da bude dobro. Kada smo videli da se rodio zdrav i prav, sreći nije bilo kraja – rekao je on za „Novu“.

Još iz kategorije