Tuga u domu Ljube Perućice: Pevač se potresnim rečima oprostio od voljene žene

09.02.2024

12:02

By

Tuga u domu Ljube Perućice

Amir Hamzagic/ATAImages

Tuga u domu Ljube Perućice

Pevač Ljuba Perućica nedavno je istakao kako mu je 2024. godina počela u znaku sreće, ljubavi i smeha. Iako je svoje fanove navikao na deljenje isključivo srećnih stvari, Ljuba se sada oglasio ne tako lepim povodom.

Tuga u domu Ljube Perućice, pevač se oglasio potresnim rečima

Jedan događaj narušio je sreću pevača i njegove porodice. Sudeći po njegovoj poslednjoj objavi na Instagramu, pevač je ostao bez drage osobe.

Ljuba je na svom Instagram profilu podelio fotografiju starije žene uz koju je ostavio emotivnu poruku.

– Mirče moje, ceo moj život si bila tu. Drago mi je da smo uspeli da ti ispunimo najveću želju… Tuga je ogromna, nedostajaćeš zauvek – napisao je Ljuba u okviru fotografije na kojoj je osoba od koje se oprostio.

Tuga u domu Ljube Perućice

Podsetimo, Perućica je pre nekoliko meseci dobio sina. Ljuba i njegova supruga Kaća dali su nasledniku ime Aleksej, a ona je ispričala kako su došli na tu ideju.


Pročitajte: Žena Ljube Perućice u kontaktu sa Prijovićkom- Pevač otkrio kako izgledaju njegovi susreti sa bivšom!

– Izvlačili smo papiriće, to je bio njegov predlog, onda se uhvatio za neko drugo ime, nismo mogli da se dogovorimo, a inače se oko svega dogovaramo.

Tuga u domu Ljube Perućice

Perućica je priznao da nije imao strah da uzme bebu odmah u ruke.

U domu našeg popularnog glumca velika je tuga jer je ostao bez najveće životne podrške a tim povodom se danas oglasio i na društvenoj mreži instagram.

Još iz kategorije