Prijovićkin bivši postao tata: Porodila se prelepa Katarina, dete dobilo moćno ime

09.11.2023

10:11

By

Ljuba Perućica postao otac

Antonio Ahel/ATAImages

Ljuba Perućica postao otac pa se oglasio emotivnom porukom

Supruga pevača Ljube Perućice, Katarina porodila se i na svet donela dečaka. Perućica je odmah na Instagramu podelio srećne vesti, objavio fotografiju supruge i naslednika iz porodilišta, i napisao emotivnu poruku.

Ljuba Perućica postao otac

-Pišem pa brišem i ne znam ni sam odakle da počnem, pa je najbolje da vam prvo napišem: Postao sam tata! Nešto malo pre 3 sata ujutru, 9.novembra 2023. godine, na svet je došao jedan maleni, premaleni dečak. On je ostvarenje svakog našeg sna, svake želje i mašte, svake molitve dragom Gospodu Bogu! Kad god smo pomišljali zelju, ona i ja smo mislili na istu stvar. Nije bilo bitno da li je to rođendanska ili novogodišnja zelja, ili je neko od nas dvoje pronašao trepavicu na tuđem licu (pa smo morali da je oduvamo i biramo čija je želja jača) ili je neko video zvezdu padalicu ili su se poklopile kazaljke na satu ili bilo koja druga bezazlena stvar, uvek smo imali iste misli. Svaka naša molitva bila je upućena tebi sine. Hvala dragom Gospodu na najvećem životnom poklonu, napisao je ponosni tata i odmah se zahvalio supruzi.

Pročitajte: Žena Ljube Perućice u kontaktu sa Prijovićkom- Pevač otkrio kako izgledaju njegovi susreti sa bivšom!

Ljuba Perućica postao otac

– E sad, njeno veličanstvo, moj životić, heroj, borac, snaga, ljubav, prijatelj, saputnik, moja desna i leva ruka, moje sve! Hvala ti živote što si sve učinila da na svet doneseš ovo naše čudo. Ti i ja znamo. Hvala ti kao nikada do sada! Moram da kažem da ti se divim! Hvala beskrajno, hvala Bogu što mi te je sačuvao. Ljube vas sve i vole Mama, tata i ALEKSEJ – piše u objavi Ljube Perućice.

Ljuba Perućica postao otac

Antonio Ahel/ATAImages


Podsećanja radi, Ljuba je na samom početku akrijere bio poznat po vezi sa Aleksandrom Prijović ali njih dvoje nisu uspeli, a kako su više puta isticali nakon veze su ostali u korektnim odnosima.

SLIKE: Ata images, Instagram

Još iz kategorije