Ona mu daje snagu u najtežim životnim trenucima: Upoznajte Anu, suprugu Dejana Stankovića

29.04.2024

13:00

By

Supruga Dejana Stankovića

Dejan Stanković

Supruga Dejana Stankovića ljubav je njegovog života

Jedan od najuspešnijih sportista sa naših prostora, fudbalski as Dejan Stanković izgradio je zavidnu karijeru i postao cenjen kako u Srbiji tako i u svetu, a ono na čemu mu mnogi takođe mogu pozavideti jeste to što je ispunjen i na privatnom planu.

Supruga Dejana Stankovića zarobila je njegovo srce pre više od dve decenije

Sa suprugom Anom započeo je ljubavnu priču još kao veoma mlad, sa svega 19 godina, a da je vreme samo pozitivno uticalu na njihov odnos svedoči činjenica da se i danas vole i poštuju kao prvog dana.

Supruga Dejana Stankovića

Dejan Stanković sa suprugom

Lepa Ana podarila mu je sinove Filipa, Aleksandra i Stefana, njegova je mirna luka i najveća podrška i snaga, a posebno je to slučaj sada kada je u javnost dospela vest da se najstariji sin Dejana Stankovića, Stefan nalazi na bolničkom lečenju u Italiji.

Pročitajte i – Dušica Jakovljević pristala na sve uslove – Otkriveni detalji ugovora sa Željkom i Milicom Mitrović

Nekadašnji fudbaler na ovu temu nije mnogo otkrivao, te detalji o zdravstvenom stanju njegovog sina nisu poznati javnosti, međutim pre nekoliko dana oglasio se i u video-obraćanju  otkrio je da se čekaju rezultati kao i da situacija ide nabolje, a poruke podrške i pozitivna energija pristižu sa svih strana sveta.

Ipak, zasigurno je supruga Dejana Stankovića stub porodice i najveći vetar u leđa nekadašnjem sportisti kao i njihovom prvencu u ovim teškim danima, pa ne čudi što fudbaler o njoj uvek priča biranim rečima.


Pročitajte i – Zdravlje Lepe Brene ozbiljno ugroženo – Porodica i prijatelji očajni… lek ne postoji

– Njena smirenost, i mir koji imam s njom, to ne može da se opiše. Ona je uspela svoj mir da prenese i na mene i na sinove. Uvek mi na divan način predoči stvari koje ja nisam video – govorio je Deki o svojoj voljenoj Ani, a jednom prilikom nazvao ju je i „potezom svoje karijere“.

supruga Dejana Stankovića

Dejan Stanković

– Rekao sam da je ona potez moje karijere i zaista je tako. Ana je ljubav, podrška, oslonac, vera i nada – ponosno je istakao Stanković u jednom intervjuu.

Inače, ove godine bračni par Stanković proslaviće 24. godišnjicu srećnog braka, međutim sve ove godine supruga Dejana Stankovića uspela je da svoju intimu sačuva od očiju javnosti ne želeći preterano da se eksponira zbog čega mnogi smatraju da nije „klasična žena fudbalera“.

 

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: INSTAGRAM

Još iz kategorije