Jovana Jeremić udarila na Sanju Marinković: Haos nastao zbog Jelene Karleuše

21.05.2024

21:00

By

Komšije Jovane Jeremić

Bojan Vuković

Jovana Jeremić Foto: B.V.

Sukob Jovane Jeremić sa Sanjom Marinković

Sukob Jovane Jeremić izbio je zbog Jelene Karleuše. Naime, Jovana Jeremić gostovala je u emisiji kod Sanje Marinković kada se i povela polemika o Karleuši i njenom izgledu, te načinu odevanja.

Sukob Jovane Jeremić sa Sanjom Marinković bio je i te kako žestok

Naime, sukob Jovane Jeremić je postao konstanta u njenom karakteru jer se mnogi ne slažu sa njenim stavovima, ali ih voditeljka brani po cenu života i uvek ima spremne argumente, u po dana i po noći, a nedavno je čak podnela i tužbu protiv pevačice. A kako ni Sanja ne da na svoje stavove, u studiju je bilo baš burno.

Sukob Jovane Jeremić

Jovana JeremićBojan Vuković

Inače, povela se polemika da je Jelena Karleuša opsednuta lepotom, pa je Jeremićeva skočila da brani pop divu uprkos tome što je Marinkovićeva nametala da je JK ipak sklona preterivanju kada je izgled u pitanju.

Sukob Jovane Jeremić

Jelena KarleušaInstagram

– Prvenstveno ne mislim da postoji opsednutost lepotom. Svaka žena želi da od rođenja bude lepa prvenstveno sama sebi, a zatim i muškarcu. Pa šta onda? Ako je Karleuša opsednuta lepotom, onda sam opsednuta i ja, kao i 90 posto populacije u Srbiji i svetu – rekla je, tada još uvek studentkinja, Jovana Jeremić iskreno i bez zadrške, a Sanja je svojevremeno iznela svoje mišljenje o voditeljki koja izaziva najviše komentara publike:


Pročitajte i – Jovana Jeremić priznala sve o novom poslu – Voditeljku plaćaju na sat, a evo šta radi kod novog dečka

Naime, Sanja Marinković prokomentarisala je koleginicu Jovanu Jeremić nakon što je pre nekoliko godina saopšteno da će voditi Jutarnji program na Pinku.

Sukob Jovane Jeremić

– Kada je reč o toj energiji koja bi, možda, trebalo da se kanališe na drugačiji način, smatram da je i zbog toga svoja i drugačija i da zato privlači pažnju – rekla je Marinkovićeva povodom mlade kontroverzne koleginice koja, ruku na srce, pomera sve granice kada je uređivanje Jutarnjeg programa u pitanju.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković/Instagram

Još iz kategorije