Sin Dragana Stojkovića preživeo tešku nesreću: Ovo su detalji saobraćajke

26.05.2024

20:00

By

Sin Dragana Stojkovića Bosanca

Bojan Vuković

Sin Dragana Stojkovića Bosanca ne voli medije

Sin Dragana Stojkovića Bosanca ne voli medije. On se nikada ne eksponira u javnosti iako su mu i otac Dragan Stojković Bosanac i sestra Aleksandra poznate ličnosti.

Sin Dragana Stojkovića Bosanca izbegava javni život

Sin Dragana Stojkovića Bosanca se, za razliku od sestre Džidže, Bosančeve ćerke, nikada nije pojavljivao u javnosti, već živi daleko od kamera i medija i kao takav je ponos kompozitora.

Sin Dragana Stojkovića Bosanca

Bosanac sa porodicom,
Starmagazin.rsInstagram

Zbog toga je retko ko znao da Stojković ima i naslednika Aleksandra, dok jednom prilikom nije objavio porodičnu fotografiju sa ručka na kojoj je pozirao i sin Dragana Stojkovića Bosanca. Tom prilikom je pozirao i kompozirtor sa ženom, ćerkom i sinom.

Pročitajte i – Dragan Stojković Bosanac u švaleraciji – Umešao se u brak poznatog muzičara

– Na ručku sa porodicom, a našem Aci srećan rođendan! – napisao je uz objavu na Instagram profilu.

Pročitajte i – Bosanac ucenio Džidžu – Ako ovo ne uradi on će je isterati iz kuće

Inače, pre nekoliko godina Aleksandar je imao tešku saobraćajnu nesreću u Bosni. Kako se pričalo i pisalo te 2015. godine, on je navodno svojim crnim „mercedesom“ beogradskih registarskih oznaka udario u banderu i zadobio teške povrede. Butna kost bila mu je prelomljena na tri mesta, a imao je i povredu glave. Osim sina, ni supruga poznatog kompozitora ne voli da se eksponira.


Sin Dragana Stojkovića Bosanca

Bosanac

Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to oseti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuva, kao i hurmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može meriti sa onim iz Istanbula – rekao je nedavno Bosanac o svojoj lepšoj polovini ističući da je da je oduvek znao da je ona prava.

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije