Bosanac ucenio Džidžu: Ako ovo ne uradi on će je isterati iz kuće

10.12.2023

18:00

By

Bosančeva ćerka Džidža

Bosančeva ćerka Džidža se posvetila fakultetu

Bosančeva ćerka Džidža nedavno je rekla kako želi da batali pevanje da bi mogla da se posveti fakultetu jer joj je ostalo još nekoliko ispita do diplome.

Bosančeva ćerka Džidža

Međutim, to je njenog oca iznerviralo jer smatra da Džidža ne zna šta hoće i da svaki dan menja odluke pa tako ispada neozbiljna i neprofesionalna.

– Bosancu je Džidža rekla da želi da se uozbilji i da sedne i zagreje stolicu kako bi mogla da završi fakultet, a nakon toga da se zaposli kao profesorka muzike. On je bio ljut i rekao joj je da sedne i razmisli šta hoće, jer studira preko deset godina, fakultet je stopirala zbog pevanja, a neozbiljan pristup po njegovom mišljenju ima prema svemu. Smatra da nije mala i da mora da zna šta hoće od života. Bukvalno joj je rekao da je on više neće izdržavati i da se potrudi da uzme život u svoje ruke. Bosanac smatra da ona može i da peva i da ide na fakultet, ali da nije dovoljno ambiciozna. Mogu da kažem da su se baš raspravljali i da je Džidža čak i plakala. Na kraju je rekla Bosancu da mu ništa neće govoriti, te da će ga samo obavestiti kada uzme diplomu- kaže nam izvor blizak pevačici.

Pročitajte: Drama u domu Dragana Stojkovića Bosanca- Džidža mora da se seli, ovo joj je naredio FOTO

Bosančeva ćerka Džidža

-Ja nisam klasičan student, ja sam onaj večiti. Ostalo mi je još malo ispita i stvarno moram da završim to. Planiram da završim fakultet i onda da se zaposlim, volela bih da u nekoj muzičkoj školi radim kao profesor- izjavila je Džidža.


Još iz kategorije