Rešena misterija sahrane: Evo gde će počivati rok heroina Slađana Milošević

08.04.2024

15:00

By

Sahrana Slađane Milošević

Ata images

Slađana Milošević

Sahrana Slađane Milošević više nije misterija, rok pevačica je danas sahranjena

Čuvena rok heriona Slađana Milošević preminula je 26. marta, a sve do danas nije sahranjena. Naime, sahrana Slađane Milošević trebalo je da se obavi u Aleji zaslužnih građana na zahtev njene prijateljice Jelene Tinske, međutim, taj zahtev nije usvojen.

Sahrana Slađane Milošević nije upriličena u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju

Naime, zahtev da se sahrani u Aleji nije odobren, pa je sahrana Slađane Milošević zakazana za danas u 15 satina groblju Lešće u Beogradu u porodičnoj grobnici.

Sahrana Slađane Milošević

Slađana MiloševićAta images

Slađanina smrt potresla je ceo region budući da niko nije znao ni da ima zdravstvenih problema, samo su njene komšije znale da je njen izgled jako loš. Podsećanja radi, rok diva preminula je u zemunskoj bolnici, gde je provela poslednjih 10 dana života, gde se lečila. Imala je probleme sa plućima, a kako su mediji preneli, u bolnici je dobila i koronavirus.

Pročitajte i – Duško Tošić napustio vilu na Dedinju u kojoj živi sa Jelenom – Bivši fudbaler je ovde pronašao mir

Kako je ranije objasnila Tinska, više od dve nedelje sahrana Slađane Milošević bila je obavijena velom misterije. Naime, kako se dugo čekalo na odobrenje Grada Beograda da se rok diva sahrani u Aleji, njeni posmrtni ostaci dugo su bili u kapeli.

Pročitajte i – Slađana Milošević mrtva među živima – Sahrana rok heroine danima se odlaže, svi čekaju da se on oglasi

– Još uvek se ništa ne zna. Njena želja je bila da bude sahranjena na Lešću, pored oca, međutim, njen brat želi da bude sahranjena u Aleji zaslužnih građana, ali čeka se odobrenje. Nemamo nikakve informacije za dalje, ni ja sama ne znam šta se dešava – rekla je bivša balerina i glumica Jelena Tinska s kojom se Slađana družila, a kako je izjavio prijatelj pevačice, poslednje dane života Slađana je provodila mahom sama:

– Nije želela previše da se druži s ljudima, a sve zbog toga jer joj se pogoršalo zdravstveno stanje.


Slađana će počivati u porodičnoj grobnici kraj svoga oca, što je i bila njena želja.

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije